Στην ίδια απόδοση, αλλά για δύο αποτελέσματα

Καλημέρα στην παρέα του bet-hoven! Επανερχόμαστε με νέα στήλη την Τρίτη, αφού ξεκινά η προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Η αναμέτρηση που συγκεντρώνει πάνω της τα βλέμματα του πλανήτη, είναι στο νέο γήπεδο των «Σπιρουνιών», το «Tottenham Hotspur Stadium», ανάμεσα στην ομάδα του Ποτσετίνο και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τότεναμ έχει να κερδίσει τους «Πολίτες» από τον Οκτώβρη του 2016, όταν σε επίπεδο πρωταθλήματος, επιβλήθηκε με σκορ 2-0. Έκτοτε μετρά τέσσερις ήττες ανεξαρτήτως έδρας και μία ισοπαλία. Στο αποψινό παιχνίδι είναι το αουτσάιντερ με βάση το σετ αποδόσεων, αφού ο άσος είναι στο 4.30+. Εντάξει, η Μάντσεστερ Σίτι φαντάζει ασταμάτητη στη δεδομένη χρονικά στιγμή, ούσα αήττητη για δεκατέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Μπορεί να πονταρίσματα σε αμφίσκορο και over 2.5 να είναι τα προφανή, αφού οι ομάδες «ρολάρουν» καλά επιθετικά, όμως είναι πρώτο ματς στη σειρά και δεν αποκλείεται να αγωνιστούν προσεκτικά. Με την αύρα και την ώθηση του νέου της γηπέδου, εκτιμώ ότι η Τότεναμ μπορεί να μην ηττηθεί. Στην ίδια απόδοση το διπλό, με το 1Χ. Ποντάρουμε στη διπλή ευκαιρία υπέρ των γηπεδούχων.

Στο Bet-hoven.net θα βρεις περισσότερα προγνωστικά σήμερα

To Top