Τσιντάρης: «Είμαστε σε καλό δρόμο, χτίζουμε τις βάσεις για την επόμενη χρονιά»

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη έχει μπει στα… βαθιά φέτος, έχει χάσει και τα τέσσερα παιχνίδια της, όμως ο Νίκος Τσιντάρης, βασικό μέλος του Άρη, δεν κρύβει την αισιοδοξία του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Μετά την τελευταία εντός έδρας ήττα από τον Άτλαντα, όπου το παρών έδωσε και ο Χάρης Παπαγεωργίου (φωτό), ο παίκτης του Άρη ανέφερε σε δηλώσεις του: «Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, ο Άτλας είναι από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος με ξένους παίχτες και στρωμένη ομάδα. Εμείς παθαίνουμε ένα μπλακ άουτ στο τρίτο δεκάλεπτο, σε αυτόν τον αγώνα το πάθαμε στο τέταρτο, φάνηκε πολύ έντονα η κούραση της ομάδας.

Για την συνέχεια : «Έχουμε έναν πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με το Μαρούσι που θα κρίνει τον υποβιβασμό ή την συμμετοχή στα μπαράζ αλλά εμείς είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Η ομάδα δεν είχε μάθει να παίζει σε τέτοιο επίπεδο και ρυθμό μετά την αναδιάρθρωση, πάθαμε το πρώτο σοκ στον πρώτο γύρο αλλά τώρα χτίζουμε τις βάσεις για την επόμενη χρονιά.

Δηλώσεις έκανε και η προπονήτρια του Άρη, Τζούλη Χατζηζωγίδου: ‘Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι παλέψαμε μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο, όμως λόγω πολλών τραυματισμών των παιχτών που είχαμε φάνηκε η κούραση. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο αγώνα με το Μαρούσι στην Αθήνα που θα τα δώσουμε όλα».

To Top