Στην Αγγλία ο Ντιέγκο Κόστα, διευθετήθηκε το θέμα της άδειας

Θετική εξέλιξη θα έχει, όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα στη Γουλβς, καθώς αφού διευθετήθηκε το πρόβλημα της άδειας, ταξίδεψε στην Αγγλία για να περάσει τα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία να υπογράψει.

Ο Ντιέγκο Κόστα βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (8/9) στην Αγγλία, προκειμένου να υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και να υπογράψει στη συνέχεια με τη Γουλβς με το νέο του συμβόλαιο.

Ο έμπειρος επιθετικός θα περάσει το πρώτο μέρος των εξετάσεων στο μοσοκομείο Nuffield Health Wolverhampton, ενώ το δεύτερο μέρος των ιατρικών θα πραγματοποιηθεί στο Compton Park αργότερα σήμερα.

Το ζήτημα που είχε προκύψει με την άδεια εργασίας και είχε “παγώσει” τη μεταγραφή του 33χρονου στους “λύκους” διευθετήθηκε την Τετάρτη (7/9).

Θυμίζουμε, πως η άδεια εργασίας του Βραζιλιάνο απορρίφθηκε, καθώς δεν έχει αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια, με την τελευταία φορά που έπαιξε να είναι στις 12 Δεκεμβρίου του 2021.

Από τη μεριά της, η Γουλβς προσέφυγε στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και άσκησε έφεση κατά της αρχικής απόφασης, η οποία τελικά έγινε δεκτή.

To Top