Στην Αθήνα Αθανασιάδης, Κόντης – Τρίτη 22 Μαΐου η μέρα της κρίσης, ανοίγει ο φάκελος!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης και ο εκτελεστικός διευθυντής, Γιάννης Κόντης συναντήθηκαν σήμερα με τα μέλη της επιτροπής Αδειοδότησης σε προκαθορισμένο ραντεβού και το ανανέωσαν την επόμενη βδομάδα. Στις 22 Μαϊου θα ανοίξουν οι φάκελοι και μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί όλες οι ανοικτές υποθέσεις που προέκυψαν στην ΠΑΕ.

Οι δύο παράγοντες του Άρη βρέθηκαν σήμερα στην Αθήνα, μαζί με εκπροσώπους άλλων ομάδων και τους δόθηκαν διευκρινίσεις από την επιτροπή Αδειοδότησης. Η ενημέρωση που έχουν οι άνθρωποι του Άρη από την ΕΠΟ αναφέρει πως ο φάκελος της ΠΑΕ θα εξεταστεί στις 22 Μαϊου και μέχρι το βράδυ της 21ης, μέχρι τη Δευτέρα δηλαδή, θα πρέπει να έχουν δοθεί λύση σε όλα τα ανοικτά ζητήματα.

Ο φάκελος που είχε κατατεθεί αρχές Απριλίου ήταν πλήρης, όμως προέκυψαν στο μεσοδιάστημα τρεις προσφυγές (Ντίκο, Φατί, Σηφάκης) και η κατάπτωση της εγγυητικής από την υπόθεση του Λακκώματος. Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι η προσεχής Τρίτη (22/5) είναι το… σημείο μηδέν για την ΠΑΕ και θα πρέπει να καλυφθούν όλες αυτές οι υποχρεώσεις με πληρωμές και όχι με υποσχέσεις.

To Top