Στην Αθήνα με τις Ελπίδες ο Γιαννιώτας

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Γιάννης Γιαννιώτας για να στελεχώσει την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων στους δύο τελευταίους της αγώνες στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Κώστα Τσάνα, συγκεντρώθηκε σήμερα στις 12.00 στο ξενοχοδείο “Εμμαντίνα” της Γλυφάδας, ενώ σήμερα στις 16.00 και αύριο στις 09.30 είναι προγραμματισμένες δύο προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και του Ρέντη αντίστοιχα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καλείται να αντιμετωπίσει τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη (07/09) στο στάδιο «Asim Ferhatović Hase» του  Σαράγεβο και την Κύπρο (10/09) στο γήπεδο Περιστερίου, με αμφότερες τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 18.00. Η αποστολή θα αναχωρήσει για το Σαράγεβο στις 5/9 (14:50) και θα επιστρέψει στις 8/9 (13:40). Οι προπονήσεις για τον αγώνα με την Κύπρο θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Κοσμά στις 8/9 (18:30) και στις 9/9 (16:00).

Ο Γιαννιώτας, που χτες απέδειξε για μία ακόμη φορά ποιος θα είναι ο φετινός ρόλος των “μικρών” στον Άρη, αποτελεί τη μοναδική “κίτρινη” συμμετοχή στην Εθνική, ενώ στόχος του δεν είναι άλλος από το να βρει για άλλη μία φορά δίχτυα με το εθνόσημο στο στήθος, βοηθώντας την ομάδα του στην σημαντική αυτή της προσπάθεια.

Αναλυτικά, η 18άδα των Ελπίδων απαρτίζεται από τους  Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ), Ανδρέας Γιαννιώτης, Μπάμπης Λυκογιάννης (Ολυμπιακός), Μανώλης Τζανακάκης (Εργοτέλης), Γιάννης Ποτουρίδης (Πλατανιάς), Τάσος Λαγός, Σπύρος Φουρλάνος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κουρμπέλης, Τάσος Μπακασέτας (Αστέρας Τρίπολης), Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Γιώργος Κατίδης (ΑΕΚ), Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Πέλκας (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Μπάλλας (Ατρόμητος), Απόστολος Βέλλιος (Έβερτον), Δημήτρης Κολοβός, Δημήτρης Διαμαντάκος (Πανιώνιος), Γιάννης Γιαννιώτας (Άρης).

To Top