Ο Ψυχογιός στο PRESSARIS για το ντεμπούτο του, τον κόσμο του Άρη και τις… επικίνδυνες αποστολές!

Ο Νίκος Ψυχογιός αποτέλεσε μία από τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των κίτρινων όντας μάλιστα προσωπική επιλογή του Μάκη Κατσαβάκη λόγω της κοινής τους θητείας στη Δόξα Δράμας την περσινή χρονιά.

Ο 23χρονος αμυντικός, o οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο με τα χρώματα του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ, στο πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας, μίλησε στο PRESSARIS σχολιάζοντας όχι μόνο το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και το νέο μεγάλο βήμα που έκανε στην καριέρα του.
Πρώτο σου παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη, αλλά και πρώτη αναμέτρηση της ομάδας στο “σπίτι” της. Πώς έζησες την εμπειρία του “Κλεάνθης Βικελίδης”;

– Δεν ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα σε αυτό το γήπεδο, καθώς αυτό συνέβη όταν βρέθηκα εδώ ως αντίπαλος. Ήξερα τι να περιμένω, γνώριζα τον κόσμο, αλλά και την όλη ατμόσφαιρα. Είναι πραγματικά μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία το να παίζεις για τη συγκεκριμένη ομάδα, και θεωρώ πως κάθε παίκτηςθα ήθελε να το ζήσει.


Έμεινες ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ο Άρης έπαιξε αρκετά καλά, χάνοντας μάλιστα αρκετές κλασικές ευκαιρίες;

-Όχι φυσικά. Αξίζαμε να κερδίσουμε. Πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση και θα έπρεπε να είχαμε φύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς.

Σε είδαμε να αλλάζεις αρκετές θέσεις μέσα στο γήπεδο, αλλά και να τα πηγαίνεις εξίσου καλά, παρά το γεγονός ότι είσαι αρκετά πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης συγκριτικά με τους συμπαίκτες σου. Εσύ είσαι ευχαριστημένος από την απόδοσή σου;

-Δε θα κρίνω εγώ το αν ήμουν καλός ή όχι. Είμαι εδώ για να δουλέψω, να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση και να προσφέρω στην ομάδα όσο περισσότερα μπορώ.

Πώς είδες τον Κοέλιο και τα άλλα νέα παιδιά του Άρη;

-Μου άρεσε  ο Κοέλιο είχε μια ηρεμία στο κέντρο. Τα νέα παιδιά έχουν πάθος τρέχουν ακατάπαυστα, θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτήσουν την εμπειρία, χρειάζεται υπομονή.

Ένα φιλικό με την Μπενφίκα είναι αυτό που σας χωρίζει από το ματς της 3ης αγωνιστικής εναντίον της ΑΕΚ. Δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται και η Ένωση, μια και μετράει μηδέν βαθμούς σε δύο παιχνίδια, μπορεί ο Άρης να πάρει το πρώτο του “τρίποντο”;

-Αυτό ακριβώς θα κυνηγήσουμε και εμείς, το “τρίποντο”. Θέλουμε πάρα πολύ να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας φετινή νίκη κερδίζωντας την ΑΕΚ και γι αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι μας.

Ήταν δική σου επιθυμία το να ενταχθείς στην οικογένεια του Άρη, ή σε αυτή σου την απόφαση έπαιξε καταλυτικό ρόλο ο Μάκης Κατσαβάκης;

-Κοίτα, ως ποδοσφαιριστής ήθελα να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα, όπως και κάθε ποδοσφαιριστής. Ανέκαθεν θεωρούσα τον Άρη μεγάλη ομάδα και πάντα ήθελα να αγωνιστώ σε αυτήν. Όσον αφορά τον κ. Κατσαβάκη, με γνώριζε σαν παίκτη, συνέβαλε στην απόκτησή μου και συνεχίζει να με βοηθάει ώστε να γίνω ακόμα καλύτερος και να βοηθήσω όπως μπορώ την  ομάδα μου.

To Top