ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην… αναμονή για Μαρτίνες, την Δευτέρα η καθοριστική συνάντηση

Την τελική του απόφαση αναφορικά με το μέλλον του Νίκο Μαρτίνες, οφείλει να πάρει ο Ολυμπιακός, καθώς η πρόταση που περίμενε από ΗΠΑ και Αυστραλία ποτέ δεν ήρθε. Οι «ερυθρόλευκοι» ήλπιζαν πως θα κατάφερναν να αποκομίσουν ένα κέρδος από τον Αργεντινό, έστω και την ύστατη στιγμή, καθώς ούτε φέτος υπολογιζόταν για το ρόστερ. Όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε…

Τόσο η πλευρά του παίκτη, όσο και αυτή του Ολυμπιακού είχαν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το εξωτερικό προκειμένου να βρεθεί αγοραστής για τον 30χρονο επιτελικό μέσο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι στιγμής, εξαιρετικά δύσκολο να γίνει στην πορεία, με τον Άρη να περιμένει… καρτερικά το «διαζύγιο». Ειδικά από τη στιγμή που ο Πάκο Ερέρα άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, σκεπτόμενος πως εν τέλει ένας επιτελικός μέσος θα του φανεί αναγκαίος.

Την ερχόμενη Δευτέρα πρόκειται να υπάρξει στον Πειραιά μία πολύ σημαντική συνάντηση ανάμεσα στον εκπρόσωπο του παίκτη και την πλευρά του Ολυμπιακού. Επί της ουσίας θα αποφασισθεί οριστικά το να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, από τη στιγμή που το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι του 2019.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ζητήσει για την μεταγραφή του στον Άρη να μπει και όρος για μικρό ποσοστό μεταπώλησης, καθώς στον Πειραιά θεωρούν πως ο παίκτης φέτος θα έχει τις ευκαιρίες του να αγωνιστεί.

To Top