ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην αντεπίθεση ο Γαλανός κατά του ΑΣ! “Αυτή είναι η αλήθεια για τα οικονομικά στοιχεία”

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιώργος Γαλανός, μετά την ανακοίνωση σε βάρος του από τον Ερασιτέχνη Άρη, αναφέροντας συγκεκριμένα στοιχεία για τα οικονομικά.

Αναλυτικά:

“Το είδαμε κι αυτό…

Η πιο αποτυχημένη και ανεύθυνη διοίκηση που πέρασε στην ιστορία του Συλλόγου, να μας κάνει μαθήματα ευθύνης και συνέπειας.

Άνθρωποι καρεκλολάγνοι, τους οποίους ο Σύλλογος είχε αποβάλει, αλλά την επόμενη μέρα της αποχώρησης μου από τη διοίκηση, εμφανίστηκαν ξανά στις ίδιες θέσεις, υποτίθεται για να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο σε σχέση με τα όσα έκανε η δική μου διοίκηση. Στις 22 Δεκεμβρίου παρέλαβαν μια ομάδα στη 1η θέση της βαθμολογίας, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά και άκουσον-άκουσον, κατάφεραν (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) να μην βγάλουν την ομάδα!

Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι, δεν είχαν το παραμικρό ίχνος ευθιξίας να υποβάλουν την ίδια στιγμή τις παραιτήσεις τους, μετά από αυτή την παταγώδη αποτυχία, που τόσο κόστισε στο γόητρο του Συλλόγου και στην περηφάνια του κόσμου μας.

Αυτοί οι άνθρωποι άλλωστε, για να μην ξεχνιόμαστε, στελέχωσαν παλαιότερες διοικήσεις του Ερασιτέχνη, και με την ανευθυνότητα τους, και την προχειρότητα τους , οδήγησαν τον ΑΡΗ στη χρεοκοπία.

Αυτοί οι άνθρωποι, θα κρίνουν και θα αποφασίσουν για το μέλλον του ΑΡΗ.

Τραγικό…

Πάμε στην ανακοίνωση.

Προκαλεί εντύπωση, η επιλογή του χρόνου στον οποίο εκδόθηκε η ανακοίνωση την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι…

Ώρα 13:10, σε ραδιοφωνική εκπομπή, αναφέρεται από δημοσιογράφο, ότι έχω πρόθεση να καταθέσω πρόταση για την ανάληψη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Απ΄ ότι φαίνεται, κάποιοι, εκείνη τη στιγμή, στο άκουσμα και μόνο, άρχισαν να ανησυχούν…

Ώρα 13:23, τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά και μέσα σε 13 λεπτά (!!!) ανεβαίνει στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, πολυσέλιδη ανακοίνωση. Πότε πρόλαβαν, πότε μίλησαν μεταξύ τους, πότε αποφάσισαν, πότε κατέληξαν, πότε έγραψαν και πότε ανέβασαν την ανακοίνωση, προκαλεί θαυμασμό…

Μήπως η ανακοίνωση ήταν έτοιμη και κρυμμένη στο συρτάρι και θα εμφανίζονταν σε περίπτωση που ο Γαλανός, θα καταθέσει πρόταση;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πάμε στα όσα ψευδή γράφονται στην ανακοίνωση.

Η μοναδικές οφειλές που υπάρχουν, είναι:

  • Ποσό 280 ευρώ σε μια ταβέρνα
  • Ποσό 1800 ευρώ σε ξενοδοχείο

Οι λόγοι που δεν τακτοποιήθηκαν τα συγκεκριμένα ποσά ήταν ηθικοί και τίποτα παραπάνω και έχω αναφερθεί πολλάκις σε δημόσιες τοποθετήσεις μου επ αυτού.

Γράφουν αόριστα για 30 άτομα προσωπικό που είναι απλήρωτο. Προκαλώ να αναφερθούν ονομαστικά. Το προσωπικό ήταν πληρωμένο 100% με εξαίρεση 4-5 άτομα με τους οποίους σταμάτησε η συνεργασία και μάλιστα, εξαιτίας (και) αυτής της απόφασης, αναγκάσθηκα να απομακρυνθώ από την αγαπημένη μου ομάδα. Αυτή η αναφορά για 30 άτομα, είναι επικοινωνιακό παιχνίδι και τίποτα παραπάνω.

Γράφουν για ανεξόφλητα τιμολόγια αποστολών. Ασύστολα ψεύδη που προκαλούν.

Στις εκτός έδρας αποστολές, τα ξενοδοχεία, ήταν ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ, γιατί κανείς δεν είχε εμπιστοσύνη τον ΑΡΗ, με όλη αυτή την αναξιοπιστία και την αφερεγγυότητα που είχαν προκαλέσει όλοι αυτοί που διοίκησαν τον Σύλλογο, όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Σας προκαλώ να βγάλετε κάποιο απλήρωτο τιμολόγιο.

Όσον αφορά τις εκτός έδρας αποστολές, έγιναν όλες με το πρακτορείο ΑΘΩΣ ΠΑΛΑΣ και είναι όλα πληρωμένα στο ακέραιο. Μάλιστα, ένεκα της προσωπικής μας φιλίας, ο επιχειρηματίας, μας έκανε δωρεά, όλες τις εντός έδρας μετακινήσεις.

Γράφουν για επιταγή 15.000 ευρώ…

Αυτή η επιταγή πήγε σε προμηθευτή, ο οποίος λογικά και φυσιολογικά, την εισέπραξε στην ημερομηνία της. Που βλέπετε κάτι παράνομο;

Γράφουν για εταιρία σεκιούριτι και για το τιμολόγιο της σουίτας μου…

Έχω παραστατικό ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΝΟ: 932/14-7-2014 και αφορά ποσό 6.194,69 ευρώ, συν 13% ΦΠΑ και αφορά ποσό 805.31 ευρώ. Σύνολο, 7.000 ευρώ, για ενοικίαση σουίτας.

Έχω πινάκιο επιταγής από ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με αριθμό, 0908 Τράπεζα Πειραιώς και αριθμό επιταγής,  00000035-3 αξίας 7.000 ευρώ και απόδειξη πληρωμής νούμερο 113, προς ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αξίας 7.000 ευρώ.

Βλέπετε καμία οφειλή;

Γράφουν για απόδοση ΦΠΑ από εισιτήρια…

Ενώπιον του ΔΣ του Ερασιτέχνη, παρουσία δικηγόρων, συνδεσμιτών, απλών φιλάθλων, κλπ ήμουν κάθετος και κατηγορηματικός, ότι το ΦΠΑ, θα πληρωθεί, μόνο όταν θα πρέπει απευθείας να πληρωθεί το Κράτος, καθώς ο Σύλλογος, είναι πιστωτικός 60.000 ευρώ. Αυτή ήταν η ΞΕΚΑΘΑΡΗ συμφωνία μας.

Άλλωστε και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το ΦΠΑ των εισιτηρίων (περίπου 11.000 ευρώ επί της δικής μου χρήσης) είχαμε συμφωνήσει να τακτοποιηθεί απευθείας, με τη διαδικασία απόδοσης του ΦΠΑ της συμφωνίας με τη ΝΟΒΑ, (ποσό σχεδόν 50.000 ευρώ) στον Ερασιτέχνη. Ένα έσοδο του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο θα λάμβανε ο Ερασιτέχνης. Ποσό το οποίο ήθελα να το κάνω δώρο ενώ ήταν πολύ μεγαλύτερο αναλογικά.

Γράφουν για οφειλές σε ποδοσφαιριστές…

Τα παραστατικά που έχουμε προσκομίσει στον Ερασιτέχνη, (και τα οποία δημοσιοποιήσαμε χωρίς ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ να διαψεύσει) ανέφερε ξεκάθαρα, τα χρήματα που είχε πάρει ο κάθε ποδοσφαιριστής, στους 3 μήνες και 10 μέρες της δικής μου διοίκησης και αφορούσε ποσά που κυμαίνονταν από 40% έως και 70% (σε κάποιες περιπτώσεις) επί του συνόλου των συμφωνηθέντων χρημάτων για όλη τη χρονιά.

Πως γίνεται να υπάρχουν απλήρωτοι ποδοσφαιριστές και μάλιστα επί 1,5 μήνα, στην τρίμηνη θητεία μου; Τα συμπεράσματα δικά σας…

Γράφουν για ποσοστά 10% των εσόδων…

Μα στον πρώτο αγώνα, με την Καστοριά, όπου είχαμε και το μεγαλύτερο ποσό εσόδων, εγώ ο ίδιος, έδωσα προσωπικά στα χέρια του κου Οικονόμου το ποσόν που αναλογούσε.

Δεν είδα όμως πουθενά τον κο Οικονόμου να αναφέρει, ότι το ποσοστό που έδωσα από την πρώτη δόση της ΝΟΒΑ στον Ερασιτέχνη, ήταν 18%.  Γιατί από τις 40.000 ευρώ που είχαμε πάρει, κράτησε η Αστυνομία όπως προβλέπεται τις 3.000 ευρώ και έδωσα, 7.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη κι όχι αναλογικά, αυτά που θα έπρεπε με βάση το ποσοστό που αναφέρεται!

Και το έκανα, από αγάπη για τον Σύλλογο και πάνω απ όλα γιατί έβλεπα τις μεγάλες ανάγκες που υπήρχαν (έψαχναν 650 ευρώ και δε μπορούσαν να τα μαζέψουν…)

Γράφουν για ΕΠΟ, ΕΠΣΜ, για πρόστιμα, για κίτρινες κάρτες κλπ…

Είναι τακτοποιημένα ΟΛΑ! Ότι μας έρχονταν εγγράφως από την Ομοσπονδία σε πρόστιμα, πληρώνονταν αμέσως. Το ίδιο και τα ποσά της ΕΠΣΜ, (200-300 ευρώ περίπου ανά αγώνα), τα οποία τακτοποιούνταν άμεσα, επί της διαδικασίας της εκκαθάρισης. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο αγώνα με τη Καστοριά, όπου είχαμε μεγάλη προσέλευση κόσμου, δόθηκε στον ΑΣ, ποσό της τάξης των 3.000 ευρώ, που έπρεπε να πάει στην Αστυνομία, αλλά ξοδεύθηκε (χωρίς να ερωτηθώ) σε άλλες υποχρεώσεις του ΑΣ, με αποτέλεσμα να το πληρώσω εκ νέου. Στον ίδιο αγώνα, στις 15/09 σας αναφέρω χαρακτηριστικά: ΕΤΕΧ 2.407€, ΕΠΟ 426€, ΕΟΠΠ 213€, ΕΠΣΜ 1705€, Φόρος Θεάματος 5.532€ κλπ κλπ κλπ.

Επίσης, ΠΟΤΕ, δεν ήρθε στα χέρια μου έγγραφο, (ΣΣ: όλη η αλληλογραφία με την Ομοσπονδία και την ΕΠΣΜ, γίνονταν μέσω Ερασιτέχνη)  που να αναφέρει πρόστιμα, σχετικά με κίτρινες κάρτες.

Όσον αφορά το ποινικό κομμάτι που αναφέρθηκε…

Επειδή η ημιμάθεια, είναι χειρότερη από την αμάθεια… Ποινικές ευθύνες υπάρχουν, όταν οφείλεις ΦΠΑ στο Κράτος και δεν το καταβάλεις. Ας αναλογιστούν λοιπόν, όλοι αυτοί, τι έχουν κάνει και τι ΔΕΝ έχουν κάνει, όλα αυτά τα χρόνια στο Σύλλογο. Ας μην πω κάτι παραπάνω… Τουλάχιστον τώρα. Έχουσι γνώσιν οι φύλακες…

Επίσης, ο κος Οικονόμου σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση, είπε ότι έγινε ενδελεχής έλεγχος από ορκωτούς λογιστές. Ωστόσο, σε ερώτηση του δημοσιογράφου ποιοι ήταν οι συγκεκριμένοι ορκωτοί λογιστές, δεν ανέφερε το παραμικρό. Ποιοι ήταν λοιπόν οι ορκωτοί λογιστές; Ορίστε, τον προκαλώ να αναφέρει ποιοι ήταν οι ορκωτοί λογιστές.

Ενδεικτικά σας ενημερώνω ότι και στο παρελθόν, που επίσης έχει ερωτηθεί για το όνομα του ορκωτού λογιστή, ποτέ δεν έχει αναφέρει όνομα.

Πάντως, επειδή στον ΑΡΗ η αχαριστία περισσεύει. Δεν είδα πουθενά τον ΑΣ να αναφέρει, ότι μέχρι και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, η συντήρηση του αγωνιστικού χώρου έγινε από τη δική μου διοίκηση.

Δεν είδα πουθενά να αναφέρεται, ότι έχω δώσει 45.000 ευρώ για τη διαδικασία της εκκαθάρισης.

Στις 30/10/2014, έδωσα στον εκκαθαριστή κο Κλεώπα το ποσό των 21.883 ευρώ για λογαριασμό σοβαρής προσωπικής του οφειλής…

Στις 07/11/2014, έδωσα στον εκκαθαριστή κο Κλεώπα το ποσό των 2.000 ευρώ…

Σύνολο, 23.883 ευρώ.

Και το υπόλοιπο ποσό (περίπου 22.000 ευρώ) στους νομικούς που ανέλαβαν την εκκαθάριση.

Όπως και πολλά άλλα ποσά τα οποία δεν περίμενα να εκτιμήσουν.

Είπαμε, στον ΑΡΗ, η αχαριστία περισσεύει…

Όσον αφορά το περιβόητο κάλεσμα, το οποίο υποτίθεται έκαναν δύο φορές και εγώ αγνοώ, ενημερώνω ότι απάντησα με εξώδικο, από τις 27/04/2015 και στο οποίο αναφέρομαι ότι όλα αυτά που ζητάνε, τα έχω προσκομίσει ως όφειλα στον τότε πρόεδρο του Συλλόγου, κο Χρήστο Ταουξίδη.

Όλα τα άλλα, είναι απέλπιδες προσπάθειες με στόχο τις εντυπώσεις κι όχι την ουσία κι αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει, δηλαδή ο ΑΡΗΣ.

Κλείνοντας και για να μην παίζουμε με τις λέξεις περιμένω εντός 72 ωρών:

-Να δημοσιοποιήσουν τα 30 άτομα απλήρωτους υπαλλήλους που αναφέρουν.

-Να δημοσιοποιήσουν το ανεξόφλητο τιμολόγιο της σουίτας που αναφέρουν

-Να δημοσιοποιήσουν τα ανεξόφλητα τιμολόγια των αποστολών που επίσης αναφέρονται.

Σε περίπτωση, που δεν γίνουν τα προαναφερθέντα, τα οποίας εσείς μου προσάπτετε, επιφυλάσσομαι για τις περαιτέρω ενέργειές μου.

Τέλος, καλώ τον κόσμο της ομάδας, να είναι άγρυπνος φρουρός και να συμμετέχει στις εξελίξεις που θα καθορίσουν το μέλλον του ΑΡΗ μας.

Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο της ομάδας, για ακόμη μια φορά ότι η πρότασή μου για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος, δεν είναι απλά μια πρόταση διεκδίκησης, αλλά αγάπης προς το Σύλλογο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, πάνω από όλα σαν ΑΡΕΙΑΝΟΙ!

ΔΥΝΑΤΑ, οικονομικά και διοικητικά, να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα και να την οδηγήσουμε εκεί που της αξίζει”.

To Top