Στην Αριστοτέλους τα αστέρια του All Star Game με «κιτρινόμαυρο» χρώμα

Στην πλατεία Αριστοτέλους θα βρίσκονται το Σάββατο τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ και του All Star Game, με τον Άρη να έχει και εκεί τους δικούς του εκπροσώπους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ: «Μια πρώτη γεύση απο το ΕΚΟ All Star Game θα έχουν να πάρουν οι φίλοι του μπάσκετ, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, η οποία θα φιλοξενήσει τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ.

Τα αστέρια του ελληνικού πρωταθλήματος, θα συγκεντρωθούν στις 11 π.μ. στη δημοφιλέστερη πλατεία της πόλης, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες και όχι μόνον.

Τα βενετσιάνικα, βυζαντινά και αραβικά στοιχεία που οραματίστηκε ο Γάλλος αρχιτέκτονας Εμπράρ, δίνουν ένα εκπληκτικό στυλ στην πλατεία και με την παρουσία των καλαθοσφαιριστών και των χιλιάδων φίλων του μπάσκετ, θα δημιουργηθούν υπέροχες εικόνες, με χρώματα, με το πορτοκαλί της μπάλας να ξεχωρίζει.

Μια μπασκέτα θα έχει στηθεί στην πλατεία και οι φίλοι του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αστέρια του ελληνικού πρωταθλήματος, να παίξουν μαζί τους αλλά και να αποσπάσουν πολλά δώρα».

To Top