“Στην Εθνική Γκαμπόν ο Φερνάντο Σάντος”

Αφρικανικά δημοσιεύματα θέλουν τον Φερνάντο Σάντος να είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Γκαμπόν με τις ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα.

Όπως αναφέρει η αφρικανική ιστοσελίδα “afrik-foot” αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γκαμπόν συναντήθηκε με τον Φερνάντο Σάντος στην Ελβετία και αναμένεται σύντομα η επίσημη ανακοίνωση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας της χώρας από τον Πορτογάλο τεχνικό.

“Οι Πάνθηρες θα έχουν πλέον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό και όπως καλά προβλέψατε θα είναι Πορτογάλος. Με τον Φερνάντο Σάντος και τον Κάρλος Κεϊρόζ να είναι οι αρχικοί υποψήφιοι, ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας ήταν ο εκλεκτός των ανθρώπων της ομοσπονδίας.

Στην Ελβετία αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γκαμπόν συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον Φερνάντο Σάντος και του μετέφερε ότι είναι η τελική επιλογή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της αφρικανικής χώρας.

 Η επισημοποίηση της συνεργασίας θα γίνει σύντομα μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στόχος του Φερνάντο Σάντος είναι να οδηγήσει την Εθνική Γκαμπόν στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα του 2015″, αναφέρει αναλυτικά το δημοσίευμα του afrik-foot.

πηγή: sport24.gr

To Top