ΠΑΕ Άρης: “Καμία συζήτηση περί αγοράς ΑΦΜ, δεν μας απασχολεί το θέμα”

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η ΠΑΕ Άρης διέψευσε πως έχει εμπλακεί σε οποιαδήποτε συζήτηση περί υποτιθέμενης αγοράς ΑΦΜ, τονίζοντας πως ουδέποτε την απασχόλησε αυτή η προοπτική.

Η ανακοίνωση: “Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Αρης δηλώνει κατηγορηματικά πως κανένα μέλος του δεν ενεπλάκη σε καμμία συζήτηση περί υποτιθέμενης αγοράς ΑΦΜ, ούτε έχει εξουσιοδοτήσει κάποιον από την οικογένεια του Αρη να μετάσχει σε τέτοιου είδους συζητήσεις για λογαριασμό του.

Τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι ουδέποτε μας απασχόλησε η προοπτική αγοράς οποιουδήποτε ΑΦΜ και ούτε πρόκειται να μας απασχολήσει στο μέλλον.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να κλείσει τα αυτιά του στην παντελώς αβάσιμη φημολογία που ως μόνο στόχο έχει να πλήξει την αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια και το πρεστίζ του συλλόγου μας και να τορπιλίσει την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα μέτωπα.

Η ΠΑΕ Αρης καθιστά σαφές πως δεν πρόκειται να σχολιάσει περαιτέρω τα ευφάνταστα σενάρια που βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας και επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της, εναντίον οποιουδήποτε θίγει τον σύλλογό μας”.

To Top