ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Εθνική ο Σούντγκρεν, κλήθηκε εκτάκτως! “Όνειρο μου, μεγάλη μου τιμή” δηλώνει ο Σουηδός του Άρη!

Κλήθηκε εκτάκτως στην Εθνική ο Σούντγκρεν! “Όνειρο μου, μεγάλη μου τιμή” δηλώνει ο Σουηδός του Άρη!

Σημαντικές εξελίξεις είχαμε πριν από λίγο από την Σουηδία με κεντρικό πρόσωπο τον Ντάνιελ Σούντγκρεν. Τη Δευτέρα, η σουηδική εθνική ομάδα συγκεντρώνεται στη Στοκχόλμη για να προετοιμαστεί για τα δύο προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Ισπανία (2/9)και Ελλάδα (8/9), καθώς και έναν διεθνή φιλικό με το Ουζμπεκιστάν (5/9).

Πριν από λίγο έγινε γνωστό από την Σουηδία ότι ο δεξιός μπακ του Άρι Ντάνιελ Σάντγκρεν θα είναι στην Εθνική, αν και δεν ήταν στην αρχική λίστα των 25 παικτών.

“Δεδομένου ότι ο Έμιλ Κραφτ θα γίνει πατέρας στο εγγύς μέλλον μετά την κλήση των παικτών συλλογή μας, επιλέγω να καλέσω τον Ντάνιελl για να καλύψω τη δεξιά πλευρά της άμυνας. Λαμβάνοντας υπόψη τους κανόνες του κορωνοϊού με τους οποίους πρέπει να σχετιζόμαστε, επιλέγω να επιλέξω τον Ντάνιελ τώρα καθώς θα ήταν πιο πολύπλοκο αργότερα. Παρακολουθούμε τον Ντάνιελ εδώ και πολύ καιρό και γνωρίζουμε ότι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Θα είναι ωραίο να τον συναντήσουμε και να τον δούμε στο περιβάλλον μας” δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Σουηδίας Γιαν Άντερσον.

Στην Σουηδία υπάρχουν και δηλώσεις του Σούντγκρεν. “Φυσικά ήμουν πολύ χαρούμενος όταν μου τηλεφώνησε ο προπονητής. Η επιλογή μου για την εθνική ομάδα είναι κάτι που ονειρευόμουν. Είναι μεγάλη τιμή. Ανυπομονώ να συναντηθώ με τα παιδιά τη Δευτέρα. Θα κάνω ό, τι περνά από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα” δήλωσε ο αμυντικός του ‘Άρη στην σελίδα της Σουηδικής ομοσπονδίας.

To Top