ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Σούλερ: “Δεν ήμουν ο εαυτός μου στον Άρη κι ευθύνομαι εγώ! Δεν σταματάω το μπάσκετ” (photo)

Σε… απολογητικό ύφος ο Τζαμάλ Σούλερ κοινοποίησε τις σκέψεις του για την περσινή σεζόν στον Άρη, αλλά και τον ίδιο, αναγνωρίζοντας ότι δεν ήταν καλός, ενώ τόνισε ότι δεν σταματάει το μπάσκετ.

Αναλυτικά:

“Δεν άφησα τον Άρη για να αποσυρθώ από το παιχνίδι που αγαπώ! Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς για την εμπειρία! Δεν είμαι ο τύπος παίκτη που δικαιολογείται ή αποφεύγει να κατηγορήσει για τα αρνητικά αποτελέσματα, οπότε ψυχικά και σωματικά δεν ήμουν ο εαυτός μου αυτή τη σεζόν και αυτό έχει να κάνει με μένα! Τους εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτήν την ερχόμενη σεζόν με την νέα ομάδα!

Όσο για μένα τώρα βρίσκομαι σε διαφορετικό χώρο ψυχικά μετά από σκληρούς 5 μήνες! Σωματικά αισθάνομαι τον εαυτό μου ξανά στο γήπεδο και είμαι σε θέση να μπω στο γυμναστήριο και να δουλέψω το παιχνίδι μου, κάτι που δεν έκανα μετά την πανδημία που έληξε την σεζόν μου με τον Ηρακλή πριν μπορέσουμε να παίξουμε στα πλέι οφ επειδή τα γήπεδα στην Αμερική ήταν κλειστά!

Hταν ένα τρελό καλοκαίρι με πολλές τρελές φήμες για μένα, την υγεία μου και την καριέρα μου, αλλά ήθελα απλώς οι άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για μένα και την καριέρα μου να γνωρίζουν ότι δεν έχω τελειώσει ακόμα”!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jamal shooter (@jamalshuler)

To Top