Στην κιτρινόμαυρη λίστα και ο Καθάριος

Την περίπτωση του Παύλου Καθάριου που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Ξάνθης, εξετάζουν οι άνθρωποι του Άρη, με στόχο την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Σύμφωνα με το metrosport είναι μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν τους κίτρινους. Ο Καθάριος είναι γεννημένος στις 11 Μαρτίου του 1992 κάτι που σημαίνει, ότι οι «κίτρινοι» μπορούν να κινηθούν χωρίς πρόβλημα για την απόκτηση του αφού δεν εντάσσεται στους ηλικιακούς περιορισμούς που επιβάλλει η έλλειψη άδειας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το 2010 από την ομάδα της Ξάνθης μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα, όμως δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα περίμενε και για το λόγο αυτό ζήτησε να μείνει ελεύθερος, αφού πρόθεση των «Ακριτών» ήταν να τον δανείσουν ξανά.

Φέτος, πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με τα χρώματα του Πιερικού στη Football League, καταγράφοντας μάλιστα 33 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του Γιώργου Φοιρού που έχει εξαιρετική γνώμη για τις ικανότητες του. Αγωνίζεται ως επί το πλείστον στη δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής, διακρίνεται για την ταχύτητα και την τεχνική που διαθέτει, ενώ μετρά συμμετοχές και στην Εθνική ομάδα Νέων.

To Top