Στην Κολωνία το Final 4 της Ευρωλίγκας

Η Γερμανία θα φιλοξενήσει το Final 4 της Ευρωλίγκας της σεζόν 2019-20, για το οποίο είχε ακουστεί έντονα και η Αθήνα. 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η Κολωνία θα είναι η οικοδέσποινα του Final Four του 2020, καθώς, όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα από τις 22 μέχρι τις 24 Μαΐου θα φιλοξενηθεί στην «Lanxess Arena» η τελική τετράδα της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι είχε «παίξει» γερά η πιθανότητα να επιστρέψει στην Αθήνα. Το γήπεδο είναι χωρητικότητας περίπου 18.000 θεατών και εγκαινιάστηκε στις 5 Οκτωβρίου του 1998.

Η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας θα αποτελέσει τη δεύτερη οικοδέσποινα από τη συγκεκριμένη χώρα μετά το Βερολίνο το 2009 και το 2016. Παράλληλα, πρόκειται για την τέταρτη πόλη που διοργανώνει Final Four, δίχως να έχει εκπρόσωπο στην Ευρωλίγκα. Υπενθυμίζεται ότι Μπάγερν Μονάχου και Άλμπα Βερολίνου είναι οι δύο σύλλογοι από τη Γερμανία που θα συμμετάσχουν στον θεσμό στη νέα σεζόν.

Ξεκινάμε μια νέα δεκαετία με στόχο να προσελκύσουμε νέους οπαδούς και είμαστε υπερήφανοι που επιλέξαμε την Κολωνία», ανέφερε ο Ζόρντι Μπερτομέου και πρόσθεσε: «Μετά την Πράγα το 2006, το Παρίσι το 2010 και το Λονδίνο το 2013, επαναφέρουμε το μεγαλύτερο event του Μπάσκετ σε ένα νέο μέρος, όπου το άθλημα έχει αναπτυχθεί, ώστε οι οπαδοί να μπορούν να παρακολουθήσουν το καλύτερο μπάσκετ από την πόλη όπου κατοικούν. Επιπλέον, δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε άλλη αρένα ή πιο ζωντανή και φιλόξενη πόλη για πολλούς οπαδούς που θα ταξιδέψουν για το Final 4 από όλο τον κόσμο».

 

To Top