Στην… παράταση και ο Άρης με στόχο τα τηλεοπτικά και τις χορηγίες

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Κι όμως, από τον περασμένο Απρίλιο που τέλειωσε το πρωτάθλημα, ο Άρης προσπαθεί να έχει κάτι χειροπιαστό σε ότι αφορά το “κτίσιμο” της επόμενης μέρας.

Πάνω σε αυτό τον άξονα και ενώ μπήκαμε στον Ιούλιο, η διοίκηση της ΠΑΕ έχει νέα αποστολή στην Αθήνα με στόχο τα τηλεοπτικά και τις χορηγίες. Κι όμως είναι της… μόδας αυτό το καλοκαίρι οι… παρατάσεις (βλέπε το σχετικό ρεκόρ στο Μουντιάλ), η διοίκηση Στεφανίδη έχοντας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμούσε (αναβολή της γενικής συνέλευσης μέχρι τις 25 Ιουλίου), έχει μια νέα σειρά επαφών για να παρουσιάσει χειροπιαστά αποτελέσματα.

Η σημερινή ατζέντα αναφέρει σειρά επαφών στην πρωτεύουσα για τα τηλεοπτικά και τις χορηγίες. Ειδικά πάντως, στο πρώτο κομμάτι, τα πράγματα είναι λίγο πολύπλοκα, μια και το μεγαλύτερο κομμάτι στην “πίτα” που δικαιούται δημοτικότητας ο Άρης, αποτελεί σημείο ενστάσεων από τις υπόλοιπες ομάδες της δεύτερης τη τάξη λίγκας.

Όπως αναφέρθηκε  χαρακτηριστικά σε άλλο ρεπορτάζ: “έντονες ενστάσεις υπήρξαν για τον τρόπο με τον οποίο κινούνται ΑΕΚ και Άρης, στον τομέα των τηλεοπτικών εσόδων και τις ξεχωριστές χορηγικές συμφωνίες που προσπαθούν να κλείσουν. Αυτό το ζήτημα όπως θεωρούν τα υπόλοιπα μέλη δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ανισότητα στα έσοδα καθώς από την στιγμή που το μερίδιο κάθε ομάδας φτάνει τις 200 χιλιάδες ευρώ μόνο από τα τηλεοπτικά δεν γίνεται μια ομάδα μόνη της να διεκδικεί τα δεκαπλάσια”.

To Top