ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην… πρίζα για το CAS, ξεκαθαρίζει όλον το σχεδιασμό του νέου Άρη!

Στην… πρίζα για το CAS, ξεκαθαρίζει όλον το σχεδιασμό του νέου Άρη!

Μια ακόμη μέρα αναμονής και προσμονής! Μέχρι σήμερα 29 Απριλίου οι κιτρινόμαυροι περιμένουν να μάθουν τα ευχάριστα νέα, ότι ξεπέρασαν τον… σκόπελο του Ντουρμισάι και πως πλέον μπορούν να κινηθούν ελεύθερα στη μεταγραφική αγορά, διαμορφώνοντας ανάλογα την “επόμενη μέρα”.

Θυμίζουμε πως το CAS έχει προχωρήσει σε δέκα αναβολές της υπόθεσης Ντουρμισάι και στον Άρη ευελπιστούν να μην υπάρχει ενδέκατη αλλά μια οριστική απόφαση που θα ξεκαθαρίζει οριστικά το τοπίο και θα δίνει “οξυγόνο” στην ομάδα.

Η σημερινή μέρα είναι εξόχως κρίσιμη. Ο Άρης εφόσον απαλλαγεί από τη “θηλειά” της απαγόρευσης των μεταγραφών προχωράει στον σχεδιασμό της νέας σεζόν… Διαφορετικά διαφοροποιούνται όλα τα δεδομένα!

Όπως έχει επισημανθεί και σε άλλα άρθρα, στην Αλκμηνης περιμένουν μια απόφαση που είτε:

Α. θα απαλλάσσει οριστικά τον Άρη από ένα απίστευτο “γόρδιο δεσμό” δύο χρόνων με αθώωση, ενδεχομένως και παραγραφή της ποινής.

Β. θα του επιβάλλει ποινή με αναστολή, μια και έχει προχωρήσει στην καταβολή πολλών εκατομμυρίων ευρώ για παλιές “αμαρτίες”, δείχνοντας έμπρακτα ότι βαδίζει στον δρόμο της σωστής οικονομικής διαχείρισης.

Γ. θα του επιβάλλει πρόστιμο ως τιμωρία.

Υπάρχει βέβαια και το… κακό σενάριο: ποινή δίχως ανασταλτικό χαρακτήρα με απαγόρευση μεταγραφών. Κάτι που απεύχονται στον Άρη…

Εφόσον υπάρξει το κακό σενάριο, τότε αυτό θα σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν (συνολικά 13) και μάλιστα από μειονεκτική θέση.

To Top