ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υπολογίζει Ιτούρμπε, κρατάει κλειστά χαρτιά ο Μπούργος

Υπολογίζει τον Χουάν Ιτούρμπε, αλλά κρατάει κλειστά χαρτιά ο Χερμάν Μπούργος ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο Αργεντίνος τεχνικός του Άρη έχει να διαχειριστεί γεμάτο ρόστερ με την επιστροφή του Λούκας Σάσα έπειτα από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Χθες ο Παραγουανός «έβγαλε» το σύνολο του ομαδικού προγράμματος, έτσι αποδείχθηκε… πολύ σκληρός για να “πεθάνει” και είναι μέσα στο πλάνο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι αυτό που θα ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα.

Σε ότι αφορά τον Ιτούρμπε η τελική απόφαση θα παρθεί αναλόγως της εικόνας που θα παρουσιάσει στις δύο τελευταίες προπονήσεις καθώς ο Χερμάν Μπούργος συνηθίζει να μην χρησιμοποιεί στο βασικό σχήμα ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχασαν μέρος της προετοιμασίας.

Την ίδια ώρα βέβαια και ενώ ο 53χρονος προπονητής έχει πάντα στο μυαλό του, το σενάριο συνύπαρξης των Λούκας Σάσα, Σέικ Ντουκουρέ και Χαβιέρ Ματίγια στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όλα είναι ανοιχτά, μια και κρατάει κλειστά τα χαρτιά του…

To Top