Στην “πρώτη γραμμή” οι Ντιόπ και Πονς για την ενίσχυση του κέντρου

Οι δυο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει για την ενίσχυση του κέντρου, αποτελούν βασική προτεραιότητα για τον Άρη. Πρόκειται για του Παπέ Σέικ Ντιόπ και Πέρε Πονς, δυο ποδοσφαιριστές με σημαντικές παραστάσεις, για τους οποίους οι κιτρινόμαυροι κινούνται αποφασιστικά.

Πιο προχωρημένη δείχνει να είναι η περίπτωση του Παπέ Σέικ Ντιόπ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λιόν. Οι κιτρινόμαυροι από τον περασμένο Ιανουάριο είχαν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σενεγαλέζου μέσου (αγωνίζεται ως εξάρι και οκτάρι). Ο Παπέ Σεΐκ Ντιόπ είναι 24 χρόνων, 1μ.80 και έχει χριστεί 3 φορές διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης, έχοντας αρκετές συμμετοχές στις “μικρές” Εθνικές της Ισπανίας μια και γεννήθηκε στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, ενώ διαθέτει Ισπανικό διαβατήριο.

Όπως σημειώσαμε και χθες οι κιτρινόμαυροι είχαν δίαυλο επικοινωνίας προκειμένου, εφόσον βρεθεί η “χρυσή τομή” να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος και ο εκπρόσωπος του, αναμένονται άμεσα στην Ελλάδα, ίσως και πριν την Παρασκευή, για τις τελικές συζητήσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Από κει και πέρα, ο Άρης κινείται “ζεστά” και για την περίπτωση του Πέρε Πονς. Ο 29χρονος Ισπανός μέσος μένει ελεύθερος από την Αλαβές και ήδη έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας, από τη στιγμή που οι κιτρινόμαυροι περιμένουν τις εξελίξεις με τον Νιόπ, αλλά και το τι θα γίνει τελικά με τους Εντιαγέ και Ματίγια.

Ο Πονς φέτος κατέγραψε 27 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. Πρόκειται για καθαρό “6άρι” αλλά και και δυνατότητες μπροστά. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, όπως δείχνουν οι 144 συμμετοχές στη La Liga ενώ έχει άλλες 133 στην 2η κατηγορία της Ισπανίας.

Οι επόμενες μέρες κρίνονται καθοριστικές για την τελική έκβαση των δυο αυτών κινήσεων, με τον Άρη να έχει εκφράσει τα “θέλω” του για την απόκτησή τους.

To Top