ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία για να κρατήσει Γκάμα-Ματίγια ο Άρης, δρομολογεί τις εξελίξεις!

Ειλημμένη η απόφαση, εδώ και αρκετό καιρό από τον Άρη, οι Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια να παραμείνουν στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο Ίβηρες ποδοσφαιριστές ανήκουν στο γκρουπ αυτών που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, όμως, είναι τόσο πολύτιμοι για την ομάδα που γίνεται προσπάθεια εδώ και καιρό ώστε να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Μάλιστα, ο Άρης έχει καταθέσει τις προτάσεις του στους δύο παίκτες. Άλλωστε, ήταν για το τυπικό της υπόθεσης, καθώς τόσο ο Άρης όσο και οι πλευρές των ποδοσφαιριστών, γνώριζαν τα “θέλω” ο ένας του άλλου και φυσικά τα οικονομικά δεδομένα μίας ενδεχόμενης συμφωνίας.

Συζητήσεις γίνονται εδώ και αρκετό καιρό, επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας υπάρχει και το μόνο που απομένει είναι το τελικό “ναι” των ποδοσφαιριστών στις προτάσεις του Άρη.

Ούτως ή άλλως, έχουν γίνει αμοιβαίες υποχωρήσεις σε αρκετά θέματα, κυρίως οικονομικής φύσεως για να έρθουν κοντά οι ενδιαφερόμενες πλευρές. Η κατάσταση που επικρατεί άλλωστε με τον κορωνοϊό δεν επιτρέπει κάτι το διαφορετικό…

Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τους εκπροσώπους των Γκάμα-Ματίγια τη δεδομένη χρονική περίοδο, είναι να εξασφαλιστούν οικονομικά οι πελάτες τους. Τόσο με τα φετινά συμβόλαια, όσο φυσικά και με τις απολαβές τους για τα νέα συμβόλαια, κάτι για το οποίο οι “κιτρινόμαυροι” συμφώνησαν εξ΄αρχής.

Να τακτοποιήσει δηλαδή στον βαθμό που είναι εφικτό τα φετινά τους συμβόλαια και φυσικά να τους προσφέρει ένα από τα “μεγάλα” συμβόλαια του μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

Στόχος του Άρη είναι να αποσπάσει τις θετικές απαντήσεις των δύο (υπογραφές και ανακοινώσεις μετά την διευθέτηση του προβλήματος με το μεταγραφικό ban) και να συνεχίσει με τις άλλες περιπτώσεις που τον απασχολούν, ως προς τις ανανεώσεις, αυτές των Μιχάι Κόρχουτ και Ντάνιελ Λάρσον.

 

 

To Top