ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Ισμαέλ Ανέμπα

Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία έντονης αναζήτησης ενός κεντρικού αμυντικού, μετά τον τραυματισμό του Μπράμπετς και όλα δείχνουν ότι καταλήγει στον Ισμαέλ Ανέμπα.

Ο Γάλλος, με καταγωγή από το Μαρόκο, που είχε απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό, πριν καταλήξει στον Γεντβάι, αλλά και πρόσφατα την ΑΕΚ, βρίσκεται στο στόχαστρο του Αρη εδώ και κάποιες μέρες, και μετά από διαπραγματεύσεις όλα δείχνουν ότι η συμφωνία είναι προ των πυλών και ο παίκτης -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα βρίσκεται μέσα στην εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, ύψους 1,85, έμεινε ελεύθερος από τη Σοσό στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι και η οποία έχει σοβαρά προβλήματα.

Τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποίησε γεμάτες χρονιές στη Ligue 2 με τη φανέλα της Σοσό, όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Συνολικά κατέγραψε 67 συμμετοχές, έχοντας μοιράσει και δύο ασίστ. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Στρασμπούργκ, έχοντας αγωνιστεί 13 φορές με την πρώτη ομάδα. Μάλιστα, μέτρησε και πέντε συμμετοχές στη Ligue 1.

Ο Ανέμπα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δεξιός μπακ, έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Γαλλίας ενώ έχει κληθεί και στη U20 του Μαρόκο λόγω καταγωγής.

To Top