Στην τελική ευθεία για τη Δράμα η Κ-20

Την τελευταία της προπόνηση θα πραγματοποιήσει αύριο η Κ-20 ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Δράμας για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 13.00 στο γήπεδο Κουδουνίων Δράμας.

Οι “κίτρινοι”, που βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας (29 βαθμοί σε 14 παιχνίδια) έπειτα από την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο, αποζητούν την επιστροφή στις νίκες, μια και η κορυφή στην οποία παραμένει ο ΠΑΟΚ (33 βαθμοί σε 15 ματς) απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς. Ο αγώνας αυτός απέναντι στους “μαυραετούς”, που έχουν μόλις 9 αναμετρήσεις στο ενεργητικό τους, θα πρέπει να συνοδευτεί από νίκη, αν λάβουμε υπόψιν την καλή κατάσταση των παικτών του Νίκου Πασσιαλή, αλλά και το γεγονός ότι τις δύο ομάδες χωρίζουν 21 βαθμοί. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας του πρώτου γύρου, που πραγματοποιήθηκε στη Σουρωτή στις 28 Δεκεμβρίου, έληξε 3-1 υπέρ του Άρη, χάρη στα τέρματα των Καραγιάννη (2) και Τοπούζη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο έμπειρος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τραυματισμών των Περήφανου, Μπαγκή και Τσιλόπουλου. Ο δεύτερος μάλιστα αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε περίπου ένα μήνα, καθώς υπέστη κάταγμα στον καρπό στο ματς με τον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί γύψος.

Την αναμέτρηση αυτή κόντρα στους Δραμινούς θα διευθύνει ο Αθανάσιος Σέζος από την Ένωση Κιλικίς με βοηθούς τους Ναλμπάντη και Παπαδόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top