Στην τελική ευθεία για τον Πούριφοϊ, προσπάθεια να αφιχθεί και σήμερα!

Ο Άρης κινήθηκε άμεσα σε ότι αφορά την απόκτηση ενός ακόμη Αμερικάνου και όπως είναι γνωστό από χθες βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον φόργουορντ, Ντάνιελ Πούριφοϊ (27, 2.01μ.) για καλύψει το κενό του Ίσμαελ Σανόγκο. 

Ο Αμερικανός παίκτης αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Πόρτο. Μέχρι χθες δεν είχαν μπει οι υπογραφές. Όπως αναφέρουν από την “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες να διευθετηθούν, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο παίκτης, που θα πάρει τη θέση του Ιβοριανού πάουερ φόργουορντ/σέντερ. Λογικά αυτό σήμερα θα ξεκαθαρίσει μπαίνοντας στην τελική ευθεία των συζητήσεων.

Να σημειωθεί ότι είναι πολύ πιθανό να αφιχθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα, να ξεκινήσει προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι του Άρη θα κινήσουν τις διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του, προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πούριφοϊ αποφοίτησε το 2002 από το πανεπιστήμιο του Όμπερν και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Πόρτο τη σεζόν 2021-22. Την ίδια χρονιά αγωνίστηκε και στην επίσης πορτογαλική Βιτόρια Γκιμαράες, ενώ ξεκίνησε και τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Πόρτο.

Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα είχε 7 πόντους και 3,5 ριμπάουντ, σε 10 παιχνίδια. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μετρούσε 3,1 πόντους και 1,7 ριμπάουντ, σε 9 ματς,

To Top