ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην τελική ευθεία η λήξη της… ακυβερνησίας στον ΑΣ! Βγάζει διοίκηση η σημερινή γενική συνέλευση…

Μετά από ζυμώσεις και διαβουλεύσεις αρκετών ημερών και αφού προηγουμένως η γενική συνέλευση διεκόπη δύο φορές, σήμερα, όλα δείχνουν, πως θα εκλεγεί το νέο σχήμα το οποίο, μέσω Ειρηνοδικείου, θα διοικήσει τον σύλλογο για τους επόμενους έξι μήνες. 

Η δις διακοπείσα γενική συνέλευση συνεχίζεται εκ νέου σήμερα στην αίθουσα “Ηλίας Ζυγούρης’” του Αλεξανδρείου Μελάθρου στις 20:00. 

O Γιάννης Ψηφίδης αναμένεται να καταθέσει πρόταση, συνεπικουρούμενος από τον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, ενώ στο πλευρό του θα παραμείνει και ο απερχόμενος πρόεδρος, Τάσος Οικονόμου, αλλάζοντας ρόλο, αναλαμβάνοντας αυτόν του γενικού γραμματέα.

Πρόκειται για μία από τις πιο κρίσιμες γενικές συνελεύσεις, καθώς επιβάλλεται αν οριστεί διοίκηση που θα “τρέξει” όλες τις εκκρεμότητες του ΑΣ, οι περισσότερες εκ των οποίων έμειναν στάσιμες το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της λήξης της προηγούμενης θητείας της διοίκησης.

Η νέα διοίκηση πέρα από τα προβλήματα που έχει να αντιμτεπίσει στα υπόλοιπα αθήματα του συλλόγου, θα κληθεί να συζητησει με τον Θοδωρή Καρυπίδη το μνημόνιο συνεργασίας που θα τον δεσμεύει ως έφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Ερασιτέχνη.

To Top