Στην Τζέντα για την Αλ Ιτιχάντ οι αστέρες Μπενζεμά, Καντέ και Ζότα (video)

Η αρχή από την Αλ Ιτιχάντ έγινε με τον Καρίμ Μπενζεμά. Ακολούθησε ο Ενκολό Καντέ και πρόσφατα ο Ζότα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας, το συμβόλαιο που προσέφερε η Αλ Ιτιχάντ στον πρώην επιθετικό της Ρεάλ, τον καθιστά αυτόματα μέσα στους τρεις πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του κόσμου, με την αμοιβή του να φτάνει τα 100 εκατ. ευρώ ανά σεζόν συν ένα μπόνους 20 εκατομμυρίων ευρώ με σκοπό να εργαστεί ως πρεσβευτής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030, το οποίο η Σαουδική Αραβία διεκδικεί να φιλοξενήσει.

Οσον αφορά τον Καντέ, ο έμπειρος Γάλλος χαφ αποχώρησε από την Τσέλσι μετά από επτά χρόνια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και υπέγραψε συμβόλαιο αξίας με την Αλ Ιτιχάντ περίπου 100 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Αφού έπαιξε βασικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου της Λέστερ στην Premier League το 2016, ο Καντέ μετακόμισε στο δυτικό Λονδίνο, όπου έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Έρικ Καντονά το 1993 που κέρδισε διαδοχικά αγγλικούς τίτλους πρώτης κατηγορίας με δύο διαφορετικούς της ομάδας.


Τέλος, για τον Ζότα οι Σαουδάραβες πρόσφεραν 20 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος στον πρώην παίκτη της Σέλτικ, με την οποία συμφώνησαν στα 30 εκατ. ευρώ, καθώς και μπόνους από τα δικαιώματα της εικόνας του και εμπορικές συμφωνίες για να τον δελεάσουν να φορέσει τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ.

Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Αλ Ιτιχάντ έφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα στη Σαουδική Αραβία με τους ανθρώπους της ομάδας να τους περιμένουν στο αεροδρόμιο για να τους υποδεχθούν.

To Top