Στηρίξτε τα τμήματα μπάσκετ του Ερασιτέχνη Άρη!

Στη διάθεση του κοινού τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Άρη ELGEK, αλλά και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, τα οποία κοστίζουν 20 ευρώ, ενώ όσοι τα προμηθευτούν θα πάρουν δώρο και ένα αναμνηστικό μπλουζάκι του Α.Σ. Άρης για τον εορτασμό των 100 χρόνων!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»: «Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του συλλόγου μας και των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Τα τμήματα μπάσκετ του Ερασιτέχνη, με καθημερινό αγώνα ανώνυμων Αρειανών, καταφέρνει και φέρνει διακρίσεις στο σύλλογο και σε δύσκολες εποχές παράγει αθλητές, που αποτελούν τεράστια κεφάλαια για τον ΑΡΗ.

Τα διαρκείας των τμημάτων μπάσκετ του Ερασιτέχνη κοστίζουν 20 ευρώ, ένα συμβολικό ποσό, με το οποίο όσοι τα προμηθευτούν θα παίρνουν και ένα αναμνηστικό μπλουζάκι του Α.Σ ΑΡΗΣ των 100 ετών.

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εξής σημεία:

– Σε ειδικά σταντ έξω από τις θύρες των γηπέδων Παλέ Ντε Σπορ και Κλεάνθης Βικελίδης στους εντός έδρας αγώνες των ΚΑΕ  και ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντίστοιχα.

– Στο γραφείο μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο «Ανέστης Πεταλίδης» κάτω από τη θύρα 3 του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης». Ώρες: 17:00- 21:00. Τηλέφωνο: 2310/309.192

– Στο Aris Legend Store κατά τις ώρες λειτουργίας του επίσημου καταστήματος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top