Στη γιορτή του Άρη με το PRESSARIS! (photostory + videos)

Η παρουσία του Βασίλη Ψηφίδη, που ήρθε από την Αμερική για να τιμηθεί από τον Άρη ήταν η κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης του συλλόγου για τον εορτασμό των 98ων γενεθλίων του! Ο επονομαζόμενος “κεφτές” δάκρυσε όταν άρχισε να μιλάει για τον Άρη και παρέδωσε ο ίδιος πλακέτα για να τιμήσει τον Άρη που τον έβαλε στην οικογένειά του! Τιμήθηκαν επίσης ο Μιχάλης Ζορπίδης και η ομάδα βόλεϊ του 1997 που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας!

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση.

Δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής της φετινής ομάδας στο Αλεξάνδρειο. Η ΠΑΕ εκπροσωπείται δια του προέδρου της, Θανάση Αθανασιάδη, των μελών του δ.σ. κ.κ. Πόππη, Μπεκιάρη ενώ στο Παλέ είναι και ο Γιώργος Κολτσίδας και ο Γιώργος Σεμερτζίδης.

“Ευχαριστώ πολύ για όλα”, είπε ο Λιούμπομιρ Γκάνεφ μέσα σε θερμό χειροκρότημα.

“Πήραμε ένα ιστορικό πρωτάθλημα που εκείνη τη χρονιά θεωρήθηκε κατόρθωμα”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής εκείνης της ομάδας, Κώστας Χαριτωνίδης.

Ήρθε η ώρα της βράβευσης της ομάδας βόλεϊ του 1997 που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας! Είναι στο Αλεξάνδρειο ο Γκάνεφ, ο Παπακοσμάς, ο Μητρούδης, ο Μούχλιας, ο Χαριτωνίδης, ο τότε πρόεδρος του ΑΣ, Λευτέρης Χατζόπουλος καθώς και άλλα μέλη εκείνης της ομάδας.

Με κολακευτικά σχόλια παρέδωσαν την πλακέτα οι κ.κ. Δαμιανίδης, Γρανούζης, αλλά υπήρξε και η παρέμβαση του προέδρου της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη για να ευχαριστήσει τον κ. Ζορπίδη για την προσφορά του στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο Μιχάλης Ζορπίδης είναι ο επόμενος που θα τιμηθεί για την προσφορά του στον σύλλογο… Θα παραλάβει την πλακέτα από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη και τον πρόεδρο της Λέσχης, Γιάννη Γρανούζη.

Φανερά συγκινημένος ο Βασίλης Ψηφίδης στην ομιλία του, δακρύζει όσο μιλάει. “Γεννήθηκα στον Άρη 11,5 χρονών, πέθανα 16 χρόνια αργότερα στον Άρη…”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ψηφίδης, επονομαζόμενος όπως ο ίδιος είπε “λέγομαι κεφτές”. “Έχω μια αρρώστια, μη φοβάστε, δεν είναι ούτε καρκίνος, ούτε προστάτης. Έχω αρειανίτιδα και προσπαθώ να τη μεταδώσω. Υπάρχει ομάδα Άρης Χιούστον!”.

“Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που παρέδωσα τα βραβεία στον Βασίλη Ψηφίδη, σε έναν από τους παιδικούς μου ήρωες”, είπε ο Αλεξανδρής.

Μετά την ομιλία του προέδρου του ΑΣ Άρη, Νίκου Παπαδόπουλου, τιμάται πρώτος ο Βασίλης Ψηφίδης και παραλαμβάνει την πλακέτα από τον – εορτάζοντα σήμερα – τεχνικό του Άρη, Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Με μία ώρα καθυστέρηση η εκδήλωση είναι έτοιμη να ξεκινήσει… Δεν υπάρχει η προσέλευση που θα περίμεναν οι διοργανωτές!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Βασίλης Ψηφίδης που ήρθε από το Τέξας της Αμερικής για να τιμηθεί για την προσφορά του, θα κάνει έκπληξη στον σύλλογο, τιμώντας τον ο ίδιος με πλακέτα!

Παρών στο Αλεξάνδρειο είναι και ο “λύκος” Λιούμπομιρ Γκάνεφ, πρωταγωνιστής της ομάδας βόλεϊ που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1997, “σπάζοντας” την διαρχία των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού.

Ο Α.Σ, η ΠΑΕ, η ΚΑΕ και η Κοινωνία Μελών Άρη περιμένουν στο Αλεξάνδρειο τους φίλους του συλλόγου για να γιορτάσουν την ξεχωριστή αυτή μέρα!

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν σύσσωμες οι διοικήσεις, οι αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων, ενώ έχει προγραμματισθεί και αρκετές βραβεύσεις. 

Πιο συγκεκριμένα, θα βραβευθούν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Βασίλης Ψηφίδης, ο πρώην πρόεδρος, Μιχάλης Ζορπίδης, και η ομάδα βόλεϊ ανδρών του 1997, που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος!

Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος:

{youtube}0CpZvuNJbnc|640|360|1{/youtube}

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη:

{youtube}DBFlwCfDtHM|640|360|1{/youtube}

Δείτε τις δηλώσεις του μεγάλου Λιούμπομιρ Γκάνεφ:

{youtube}JIQKnyHaYlY|640|360|1{/youtube}

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Χαριτωνίδη για το πρωτάθλημα του ’97:

{youtube}WMWf3bZvNkA|640|360|1{/youtube}

Δείτε τι δήλωσε ο τιμώμενος σήμερα Μιχάλης Ζορπίδης:

{youtube}dNOI8gv7bJQ|640|360|1{/youtube}

Δείτε φωτογραφίες από την γιορτή του Άρη για τα 98α γενέθλια του συλλόγου:

{gallery}siridis/genethlia{/gallery}

 
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top