Στη Γουλβς για πέντε χρόνια ο Γκέντες

Ο Πορτογάλος εξτρέμ Γκονσάλο Γκέντες εντάχθηκε στην Γουλβς με πενταετές συμβόλαιο από την Βαλένθια. Η Γουλβς δεν αποκάλυψε οικονομικές λεπτομέρειες, αλλά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ανέφεραν ότι το κόστος είναι 27,5 εκατομμύρια λίρες (περίπου 32,6 εκ ευρώ).

«Παρακολουθούμε τον Γκονσάλο εδώ και πολύ καιρό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον καλωσορίζουμε στην Γουλβς», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Τζεφ Σι για τον 25χρονο επιθετικό και πρόσθεσε: «Έχει φυσικό ταλέντο και έχει παίξει πολύ καλά στην Ευρώπη αλλά και με την εθνική της χώρας του, και πιστεύουμε ότι είναι κατάλληλος για την Premier League. Ο Γκονσάλο εργάσθηκε με τον Μπρούνο (Λάζε) στην Μπενφίκα και είμαστε σίγουροι ότι θα προσαρμοσθεί γρήγορα».

Ο Γκέντες εντάχθηκε στη Βαλένθια το 2017 από την Παρί Σεν Ζερμέν και έκανε σχεδόν 200 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την ισπανική ομάδα, σημειώνοντας 40 γκολ και δίνοντας 32 ασίστ, ενώ το 2019, βοήθησε τη Βαλένθια να κατακτήσει το Copa del Rey.

«Πολύ λίγες μεταγραφές είναι απλές, και η συγκεκριμένη δεν αποτελεί εξαίρεση, με μια σειρά από συλλόγους να προσπαθούν να εξασφαλίσουν τον παίκτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Τώρα, χαιρόμαστε που ο Γκονσάλο είναι παίκτης της Γουλβς», πρόσθεσε ο Σι.

To Top