Στη Δράμα το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να τελειώσει το μαρτύριο! (PRESSARIS-Aποστολή-LIVE, 15:00)

Στην τελική του ευθεία μπαίνει από σήμερα το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με τον Άρη να φιλοξενείται (15:00) στη Δράμα από την τοπική Δόξα σε ένα παιχνίδι με το οποίο συμπληρώνονται τα 2/3 της φετινής… μαρτυρικής διαδρομής.

Οι “κίτρινοι” δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, στοχεύουν στο έκτο σερί “τρίποντο” στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μία ομάδα, που συγκαταλέγεται στις καλύτερες της κατηγoρίας. Άλλωστε, παραμένουν ακόμα νωπές οι μνήμες από το “κάζο” του πρώτου γύρου με την εντός έδρας ήττα από τον σημερινό αντίπαλο.

Με προβλήματα ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, με προβλήματα και ολοκληρώθηκε. Πέρα από τους σίγουρους απόντες Σουνά (τιμωρημένος) και Φερνάντες (τραυματίας) αμφίβολη ήταν μέσα στην εβδομάδα η συμμετοχή του Μάουρο Πόι που ένιωθε επί μέρες ενοχλήσεις στο γόνατο. Τελικά, ο Αργεντινός όχι μόνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά θα ξεκινήσει και βασικός.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και αυτό του Σαμαρά, που δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση της Παρασκευής λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Κι αυτός, όμως, έχει τεθεί στη διάθεση του Ντομπρασίνοβιτς για το σημερινό ματς.

Nέα πρόσωπα στην ενδεκάδα οι Γκόλιας στην άμυνα, Καπνίδης που επιστρέφει και ένας εκ των Νάκα ή Παπαδόπουλο στο δεξί άκρο της επίθεσης. Οι υπόλοιπες θέσεις δεν διαφοροποιούνται σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων την προηγούμενη αγωνιστική.

Η αποστολή του Άρη: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος, Γκίνο, Λεμονής.

To Top