Το δίλημμα “Νάκας ή Παπαδόπουλος” και οι επιστροφές Καπνίδη-Γκόλια

Τρεις θα είναι οι αλλαγές του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στην ενδεκάδα του Άρη σε σύγκριση με αυτήν που παρέταξε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Απόντος του τραυματία Φερνάντες ο Γκόλιας επιστρέφει για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα του Άρη από το παιχνίδι με τον Καμπανιακό, όταν και είχε αντικαταστήσει και πάλι τον Πορτογάλο αμυντικό που ήταν τότε τιμωρημένος.

Ο Καρδιτσιώτης αμυντικός θα αγωνιστεί στο πλευρό του Σαμαρά στο κέντρο της άμυνας έχοντας στα άκρα τους Λιόλιο και Γωργιάδη, που διατηρούν για ακόμα μία αγωνιστική την θέση τους. Η αμυντική γραμμή του Άρη συμπληρώνεται με την παρουσία του Φυσέκη κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Στα χαφ δίδυμο για μία ακόμα αγωνιστική οι Σανιά-Καλογέρης, που θέλουν να αφήσουν στην άκρη την μέτρια εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής.

Στην επιθετική γραμμή του Άρη εντοπίζεται και το μεγάλο δίλημμα του Ντομπρασίνοβιτς. “Νάκας ή Παπαδόπουλος” ήταν το ερώτημα που τον απασχόλησε καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και για το οποίο θα δώσει απάντηση κυριολεκτικά λεπτά πριν την σέντρα.

Αριστερά στην επίθεση διατηρεί την θέση του ο Ν΄Λουντούλου, ενώ ο Καπνίδης με την εμφάνιση του την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με το “σπαθί” του την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα του Άρη στο πλευρό του μόνιμου παρτενέρ του, Μάουρο Πόι.

To Top