Στη Λαμία ο «τελικός» το Σάββατο

Στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας, απέναντι στην τοπική ομάδα, θα διεκδικήσει ο Άρης το ευρωπαϊκό εισιτήριο το ερχόμενο Σάββατο (21/04), στην νοκ άουτ αναμέτρηση για την προνομιούχο 5η θέση.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η ομάδα της Φθιώτιδας νίκησε σήμερα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ (18-25, 25-20, 25-18, 25-23) και μπήκε στην εξάδα, εκεί όπου είχαν ήδη προκριθεί οι «κίτρινοι» κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ πριν από δύο εβδομάδες.

Με δεδομένο ότι η Λαμία είχε τερματίσει ψηλότερα από τον Άρη στην κανονική περίοδο, θα είναι γηπεδούχος στον «τελικό» του Σαββάτου (21/04), ο νικητής του οποίου θα εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα που θα επικρατήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα υποδεχθεί στην συνέχεια τον 4ο της κανονικής περιόδου, Ολυμπιακό ή Παμβοχαϊκό, σε νέο νοκ άουτ αγώνα, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας και τον ηττημένο για το Τσάλεντζ Καπ της ερχόμενης περιόδου.

Σε δηλώσεις του μετά τον αποψινό αγώνα ο προπονητής της Λαμίας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, αναφερόμενος στο ματς με τον Άρη, σημείωσε: «Το μυαλό μας είναι πλέον εκεί, γιατί θέλουμε να κερδίσουμε για να βρεθούμε στην 5η θέση και να είμαστε για μια ακόμη χρονιά στην Ευρώπη. Γι’ αυτό το λόγο θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σ’ αυτό το ματς».

To Top