Ο έλεγχος του PRESSARIS: Στο ναδίρ…

Με ψυχολογία στο ναδίρ, ο Άρης παρουσίασε μια προβληματική εικόνα που τον οδήγησε μοιραία σε ήττα. Το αποτέλεσμα είναι βαρύ για τους κίτρινους. Ευθύνες υπάρχουν, αλλά και δικαιολογίες. Το αποτέλεσμα είναι ένα. Η χρονιά χάθηκε άδοξα.  

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

ΒΕΛΛΙΔΗΣ: 5

Έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση. Εκτός από την αμυντική γραμμή και ο τερματοφύλακας του Άρη βρέθηκε σε κακή μέρα.

ΝΕΤΟ: 5

Ο Βραζιλιάνος έχει χάσει την σπιρτάδα του. Επέστρεψε σε μια γνώριμη για τον ίδιο θέση αλλά δεν ανταποκρίθηκε αμυντικά, ούτε επιθετικά.

ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 4

Σε κακή μέρα και με προσωπικά λάθη.

ΜΙΣΕΛ: 5

Μια ακόμα μέτρια εμφάνιση για τον βραζιλιάνο. Δυστυχώς για τον Άρη ο βασικός του αριστερός οπισθοφύλακας βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.

ΣΟΛΤΑΝΙ: 3

Είναι φανερό ότι είναι εκτός κλίματος. Του δόθηκαν οι ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς για την ομάδα δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

ΦΑΤΙ: 4

Μακριά από τον καλό του εαυτό. Δεν πήρε πρωτοβουλίες κάνοντας ένα νευρικό παιχνίδι δίχως ουσία. Το μυαλό του είναι …αλλού.

ΣΑΝΚΑΡΕ: 3

Δεύτερη συνεχόμενη αρνητική παρουσία του Σανκαρέ. Ο Μασάδο του εμπιστεύτηκε μια θέση στο κέντρο της άμυνας, αλλά δεν τον δικαίωσε.

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: 5

Επηρεασμένος κι αυτός από την γενικότερη μετριότατη εικόνα που παρουσίασε στο Αγρίνιο Άρης.  Η άμυνα εκτέθηκε αδικαιολόγητα σε πολλές φάσεις, παράγοντας που έχει να κάνει και με την ψυχολογία.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 7

Ίσως ο μόνος που διακρίθηκε για την διάθεση και το πείσμα που επέδειξε. Η εμφάνιση του, καλό θα είναι να αποτελέσει παράδειγμα και για τους υπόλοιπους.

ΑΚΟΣΤΑ: 5

Ο Ισπανός ήταν φανερά επηρεασμένος από την απουσία του το τελευταίο διάστημα. Κινήθηκε σε μέτρια για την αξία του παιχνίδια και έμεινε από δυνάμεις.

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: 5

Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες και να απειλήσει με μακρινά σουτ. Σε γενικές γραμμές πάντως, δεν ξέφυγε από τα δικά του στάνταρ.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: 5

Σε αντίθεση με τις πρώτες του εμφανίσεις, στον Αγρίνιο δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ο τραυματισμός στο μεσοδιάστημα τον έχει αφήσει πίσω αγωνιστικά.   

ΚΑΤΙΔΗΣ: 5

Δεν κατάφερε να μπει στον ρυθμό του αγώνα. Στο σημείο που μπήκε εξάλλου στο παιχνίδι, οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες για να ανατραπεί το αποτέλεσμα.

ΚΑΝΟΥΛΑΣ: 5

Τα ίδια ισχύουν και για τον νεαρό επιθετικό.

 

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Οι γηπεδούχοι δέχτηκαν με ικανοποίηση το δώρο που τους πρόσφερε ο Άρης. Σε κάθε περίπτωση είχαν μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη, κάτι που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά, δύσκολα θα μείνει η ομάδα του Αγρινίου στη κατηγορία.
 

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Με λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο σε βάρος του Άρη και με κατάχρηση της σφυρίχτρας η διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη. Με λάθη οι βοηθοί Ελευθερίου, Σταματόγλου.

 

To Top