Στη… Λιβαδειά λόγω της αναβολής η Κ-20

Μπορεί η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος να οδηγήθηκε σε αναβολή έπειτα από τη σχετική απόφαση της διοργανώτριας αρχής, ωστόσο η Κ-20 αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά το προσεχές Σάββατο (25/02), με μοναδική διαφορά ότι ο αντίπαλος δεν θα είναι η ΑΕΚ, αλλά ο Λεβαδειακός.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την συγκυρία αυτή αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Λιβαδειά το εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας. Για την ιστορία, η πρώτη αναμέτρηση με τους Βοιωτούς στη Σουρωτή είχε λήξει 3-0 υπέρ του Άρη, με τους Παλιάτσιο, Τουλκερίδη και Αντωνιάδη να χρίζονται σκόρερ.

Μετά την ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου στο Μεσημέρι κόντρα στον ΠΑΟΚ με 1-1, στην οποία ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ομάδας, οι “κίτρινοι” όντας πλέον στην πέμπτη θέση (38 βαθμοί σε 19 αγώνες) και σε απόσταση 11 βαθμών από την κορυφή, επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες, μια και μετρούν τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με Ξάνθη (2-2), Εργοτέλη (1-1) και ΠΑΟΚ (1-1).

Στον αγωνιστικό τομέα, στη διάθεση του Νίκου Πασσιαλή επιστρέφει ο Αλέξανδρος Γιώρης, που εξέτισε τις δύο αγωνιστικές της ποινής του λόγω των επτά κίτρινων καρτών που συνέλεξε, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Κανούλας και Λένος που ταλαιπωρούνται αμφότεροι από τραυματισμό.

Τον σαββατιάτικο αγώνα θα διευθύνει η Ευγενία Κασαντήρη από την Ένωση Δυτικής Αττικής με βοηθούς τους Οικονόμου και Φαρμάκη από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top