ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη… μάχη της Κρήτης, με μόνο στόχο το “τρίποντο” ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Άρη, οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν σήμερα (PRESSARIS, 19:30), εκτός έδρας τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μετά το “διπλό” στη Ριζούπολη, ο Άρης θέλει το “δύο στα δύο” για να βάλει τις βάσεις, ώστε να “χτίσει” ένα νικηφόρο σερί που θα του δώσει τη δυνατότητα να καλύψει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων αγωνιστικών. Απέναντί του μία ομάδα που βρίσκεται με επτά βαθμούς στην ζώνη του υποβιβασμού και δίνει τη δική της μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν 15 βαθμούς και θέλουν τους τρεις για να “σκαρφαλώσουν” ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Απουσίες για τον Σάββα Παντελίδη δεν υπάρχουν που έχει στη διάθεσή του, όλους τους ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα, πήρε στην αποστολή τους δύο διεθνείς, Μπάσα και Μάβραϊ, ενώ άφησε εκτός τους Ναζλίδη και Διαμαντόπουλο.

Η αποστολή του Άρη για το σημερινό ματς, από το οποίο οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν την τρίτη εκτός έδρας νίκη για φέτος στο πρωτάθλημα:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Fran Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Younes, Matilla, Martinez, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης.

To Top