ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στην Πυλαία για το τρίτο φετινό διπλό! (PRESSARIS, 17:30)

Ο Άρης στο ξεκίνημα της σεζόν τα πάει πολύ καλύτερα μακριά από το Αλεξάνδρειο και αυτό θέλει να κάνει και σήμερα (17:30) στο κλειστό της Πυλαίας, κατακτώντας την τρίτη εκτός έδρας νίκη του απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι κίτρινοι έχουν αρχίσει να κάνουν μικρά βήματα προόδου σε ότι αφορά στην αγωνιστική τους παρουσία, ωστόσο σήμερα θα έχουν ένα πολύ σοβαρό τεστ μπροστά τους.

Κέρδισαν τα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ηττήθηκαν με διαιτησία εναντίον τους από το Περιστέρι, ωστόσο έχουν δείξει ότι έστω και με πολύ μικρά βήματα αναπτύσσονται σαν ομάδα.

Το πρώτο τοπικό ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη διεξάγεται στην έδρα του ΠΑΟΚ, που προέρχεται από ένα σερί νικών με εξαίρεση τον αγώνα του με τον Ήφαιστο στη Λήμνο και μια νίκη εκτός έδρας στην Τενερίφη.

Σαν ομάδα είναι πιο ποιοτική από τον Άρη, με περισσότερες λύσεις, ωστόσο στα ντέρμπι σαν κι αυτό ούτε η ποιότητα μετράει, ούτε οι περισσότερες λύσεις.

Μετρούν ως επί το πλείστον τα στοιχεία που θέλει να παραθέτει ο Άρης στο παρκέ. Η άμυνα, η αυταπάρνηση, η θέληση για νίκη, η διεκδίκηση κάθε χαμένης μπάλας, η αυτοθυσία, η ομαδικότητα.

Όταν αυτά τα στοιχεία τα παρέταξαν οι κίτρινοι στο παρκέ κέρδισαν. Αν το κάνουν και σήμερα θα πάρουν αυτό που θέλουν απέναντι σε μια ομάδα που έχει αποδείξει με τις πράξεις των ανθρώπων της ότι πολύ απλά ζει μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα.

To Top