ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το ντέρμπι του Λάκι Τζόουνς…

Δίχως αμφιβολία το κεντρικό πρόσωπο του σημερινού αγώνα στην Πυλαία είναι ο Λάκι Τζόουνς, που επιστρέφει με τα κιτρινόμαυρα του Άρη ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Για τον Αμερικανό φόργουορντ είναι ιδιαίτερο παιχνίδι. Αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ για ανανέωση της συνεργασίας και τη φετινή σεζόν, επιλέγοντας τον Άρη, γιατί στους κίτρινους είδε την προοπτική της σωστής εξέλιξης της καριέρας του.

Ο Άρης του έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο, επί της ουσίας τον έχρισε έναν από τους ηγέτες του στη φετινή δύσκολη προσπάθεια και ο Λάκι Τζόουνς αποφάσισε να επιλέξει τον… δύσκολο δρόμο της καταξίωσης, να δοκιμαστεί σε ένα υψηλότερο επίπεδο πίεσης, διότι η αλήθεια είναι πως είναι τελείως διαφορετικό να παίζεις για τον Άρη σε σχέση με τον ΠΑΟΚ.

Οι κίτρινοι μπορεί να μην έχουν ακόμα τα αποτελέσματα που θέλουν, όμως ο Τζόουνς ουδέποτε έχει μετανιώσει για την επιλογή του. Το αντίθετο μάλιστα. Άλλωστε στον Άρη πληρώνεται…

Μπορεί να έχει διατηρήσει φιλίες με πρώην συμπαίκτες του από τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, όμως στον Άρη ζει μια νέα πραγματικότητα, έχει γίνει μέλος της προσπάθειας να χτιστεί κάτι καινούριο και αυτή τη διαδικασία και την σέβεται και την “υπηρετεί”, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Είναι λογικό να συγκεντρώσει σήμερα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, διότι πέρσι ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ – βάσει του συστήματος αξιολόγησης – ωστόσο ο ίδιος αντιμετωπίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αντιμετωπίζει και τα υπόλοιπα παιχνίδια το σημερινό ντέρμπι.

To Top