ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις υπηρεσίες του… επιχειρηματία! Με χρήματα της περιφέρειας η νέα Τούμπα

H συνήθεια που έγινε… λατρεία! Για μια ακόμη φορά όλη η Ελλάδα γίνεται μάρτυρας των υπηρεσιών προς έναν συγκεκριμένο σύλλογο και έναν συγκεκριμένο μεγαλοεπιχειρηματία. Αυτόν για τον οποίον έσπευσε ολόκληρη κυβέρνηση να περάσει… νύχτα, (ν)τροπολογία για να μην υποβιβαστεί.

Αυτήν την φορά το “θέατρο των επιχειρήσεων” είναι η “νέα Τούμπα”! Όπως προέκυψε από την χθεσινή συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα ετοιμάζονται τρία έργα αναμόρφωσης της πόλης.

Από τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη προέκυψε με μια κυνική ψυχραιμία ότι η “νέα Τούμπα” θα δημιουργηθεί με χρήματα της Περιφέρειας, με χρήματα από τα ΕΣΠΑ που προορίζονται για τον ελληνικό λαό!

Προφανώς οι απύθμενες… τσέπες και τα ατέλειωτα χρήματα ενός επιχειρηματία που εμμέσως πλην σαφώς απείλησε να χωρίσει την Ελλάδα στα δυο (εδώ γελάνε…) γιατί τον βαρύνει η ιστορία της πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη (δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε μια σειρά άλλων κραυγαλέων περιπτώσεων στον χώρο του ποδοσφαίρου ή π.χ. την εισβολή στο γήπεδο με το όπλο), χρειάζονται την “μετάγγιση” χρημάτων από τα κρατικά ταμεία! Μήπως το ίδιο δεν έγινε και για το γήπεδο του άλλου μεγαλοεπιχειρηματία για την “Αγιά Σοφιά”, όπου η Περιφέρεια Αττικής… τόνωσε το χτίσιμο της με πάνω από 20.000.000 ευρώ!

Μέσα σε αυτό το κάδρο, η ανάγκη συσπείρωσης, σχεδίου και διεκδίκησης της οικογένειας του Άρη κρίνεται κάτι από παραπάνω από κρίσιμη. Όχι με σκυμμένο κεφάλι και υποτέλεια, αλλά με πυγμή και στρατηγική ο Άρης θα πρέπει να βγει μπροστά. Να ζητήσει μέσω των θεσμών και των παραγόντων αυτά που δικαιούται και να μην ικανοποιείται από μερικά… ψίχουλα παρηγορητικών δηλώσεων.

To Top