Στις 3μ.μ. η συνέντευξη της Κοινωνίας Μελών

Σήμερα στις 3μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τα απερχόμενα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας. Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί στα γραφεία του φορέα στο Κλεάνθης Βικελίδης από τους Γιαννόπουλο, Χαμουζά, Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Αύριο στις 20-6-2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.00 θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, ήτοι οι κ.κ. Θωμάς Γιαννόπουλος – Γενικός Γραμματέας και Υπεύθυνος Νομικού Τμήματος, Κυριάκος Χαμουζάς – Υπεύθυνος Οικονομικών και Δημήτριος Παπαδόπουλος – Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου.

Η ως άνω συνέντευξη κρίνεται αναγκαία, κατόπιν και της χθεσινής παραίτησης του τέταρτου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι του κ.κ. Νικολάου Παπουτσόπουλου – Μέλους, με αποτέλεσμα το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο να μην υφίσταται πλέον και τυπικά.

Επιπλέον, η ως άνω συνέντευξη κρίνεται απαραίτητη ως συνέχεια της από 13-6-2012 ανακοίνωσης – δήλωσης της μέχρι τότε πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου για διορισμό Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής από την Γενική Συνέλευση του Σωματείου που θα πραγματοποιηθεί στις 21-6-2012 ημέρα Πέμπτη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο».

 

To Top