Στοΐνοβιτς στο PRESSARIS: «Σαν τον κόσμο του Άρη κανείς»

Από τα γνωστά παιχνίδια της μοίρας, το να βρεθεί αντίπαλος με τον Άρη, μια ομάδα που έχει πάντα στην καρδιά του… Τη χαρά του και την ανυπομονησία του για το παιχνίδι της τρίτης φάσης του Κυπέλλου, όπου ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό στις 21 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή, εξέφρασε στο PRESSARIS, ο βοηθός προπονητής της θρακικής ομάδας, Ζόραν Στοΐνοβιτς.

Ο 36χρονος σήμερα Στοΐνοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε το 1998 στους κίτρινους είπε αρκετά ενδιαφέροντα για το παιχνίδι Πανθρακικός-Άρης και σχολίασε πρόσωπα και πράγματα που θα κρίνουν το παιχνίδι, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων του Άρη.

-Πώς σχολιάζεται το… ζευγάρι;

 «Θα είναι δύσκολα για τον Άρη. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αλλά πολλά να κερδίσουμε. Είμαστε μία ομάδα που δύσκολα χάνει και ο κόουτς έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο. Άλλωστε και ατομικά είμαστε επικίνδυνοι ο Άρης θα έχει μία δύσκολη αποστολή».

-Ποια είναι τα δυνατά σημεία του Πανθρακικού, οι παίκτες-κλειδιά;

«Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά σε κάθε αντίπαλο, όπως ο Σουλτανίδης κι ο Κοντογουλίδης που παίζουν μπροστά, ο Βαγγελόπουλος, ο Μίνγκας και ο Μπαϊκαρά στα άκρα, αλλά έχουμε και επιλογές στον πάγκο που είναι εξιόλογες, όπως ο Ρεκλείτης. Παράλληλα, μας λείπει πάρα πολύ ο Πόνσε κι ελπίζουμε σε ένα μήνα να είναι καλά, για να μπορέσει να αγωνιστεί ή να είναι στον πάγκο».

-Ήσασταν ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού στο παιχνίδι του 2005, όταν η ομάδα της Κομοτηνής απέκλεισε τον Άρη με 2-1…

«Ναι, βέβαια, το θυμάμαι.., Αν και τότε παίζαμε στη Γ’ Εθνική καταφέραμε και κάναμε την έκπληξη. Ο  Άρης μπορεί να έπαιζε στη Β’ Εθνική, αλλά δεν είχε ρόστερ Β’ Εθνικής. Ήταν πολύ καλή ομάδα και η επιτυχία ήταν μεγάλη».

-Σε σύγκριση με τώρα;

«Ο Άρης είναι μια σπουδαία ομάδα, βέβαια οι αποστάσεις στο ποδόσφαιρο έχουν μικρύνει και όλα είναι πιθανά, ειδικά στο κύπελλο».

-Πώς αισθάνεστε που θα αντιμετωπίσετε τον Άρη;

«Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν συναντιέμαι με τον Άρη. Υπάρχουν πρόσωπα που θα χαρώ να τα δω και να τα χαιρετίσω. Σίγουρα δεν έχουν μείνει πολλοί από τότε που έπαιζα εγώ, όμως ανυπομονώ να δω τον κόσμο του Άρη να κάνει γιορτή το παιχνίδι».

– Έχετε καλές εντυπώσεις από τον κόσμο του Άρη…

«Μα και βέβαια, περιμένω να έρθει στο γήπεδο, να γεμίσει το πέταλο ή και τα επίσημα και να δώσει τον δικό του τόνο. Περιμένω μία μαγική ατμόσφαιρα, κοντά στα Χριστούγεννα, την οποία μόνο οι οπαδοί του Άρη ξέρουν να δημιουργούν. Το ξέρω πως θα είναι υπέροχα και θα είναι για τον κόσμο του Άρη η ευκαιρία να κάνει μία όμορφη εκδρομή».

-Έχετε κάποια δική σας ανάμνηση;

«Θυμάμαι πρώτη φορά που έπαιξα στο Χαριλάου, κερδίσαμε τον ΟΦΗ πάλι για το Κύπελλο κι έπαθα σοκ! Είχε 25.000 στο γήπεδο, χωρίς καθίσματα και τότε κατάλαβα πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρης. Μου λέγανε για ομάδες στην Ελλάδα και για λαό, αλλά σαν τον κόσμο του Άρη, κανείς…»

To Top