Στοιχείο-κλειδί υπέρ του Άρη στην υπόθεση Σηφάκη

Η υπόθεση του Μιχάλη Σηφάκη πέρασε από χίλια κύματα φέτος. Οι δυο προσφυγές, οι δηλώσεις του εκπροσώπου του, η αξίωση της ρήτρας-θηλιά στον λαιμό του Άρη για την καταβολή των 800.000 ευρώ.

Στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης Σηφάκη, προέκυψε ένα νέο στοιχείο, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει υπέρ των κίτρινων σε ότι αφορά την αξίωση της ρήτρας των 800.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, οι κίτρινοι, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τον Αργύρη Λίβα, δεν αρνήθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, την οφειλή των 188.000 ευρώ.

Σε ότι αφορά την ρήτρα υποστήριξαν ότι δεν εμπίπτει στην «προστατευόμενη περίοδο» των τριών χρόνων για παίκτες κάτω των 28 ετών, αφού ο Σηφάκης υπέγραψε συμβόλαιο το 2008. Αυτό το συμβόλαιο τροποποίησε και επέκτεινε το 2009, οπότε δεν υπάρχει νέο τριετές συμβόλαιο, άρα και αξίωση της ρήτρας.

Η πλευρά του παίκτη θεωρεί, πάντως, ότι η προστατευόμενη περίοδος μετράει από το 2009 και όχι το 2008 και άρα δικαιούται και τη ρήτρα των 800.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι το κλίμα για τον Άρη ήταν θετικό, μετά την εξέλιξη αυτή και δεν αποκλείεται να επιδικαστούν στον Κρητικό πορτιέρο μόνο τα δεδουλευμένα.

To Top