Αλαλούμ με τις προσφυγές των τριών ξένων, εκδικάστηκε του Σηφάκη, αναβολή για Κατίδη

Ολοκληρώθηκε η δικαστική μάχη με τα πέντε ανοιχτά μέτωπα για τον Άρη. Αλαλούμ… ενημέρωσης επικράτησε την τελευταία ώρα σε ότι αφορά την τύχη των τριών προσφυγών από τους Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ! Η αγωνία παρατείνεται μέχρι τις 25 Ιουνίου. Εκδικάστηκε κανονικά του Σηφάκη, αναβολή πήρε του Κατίδη.

Συγκεκριμένα, το αλαλούμ ξεκίνησε από την αρχική πληροφόρηση, σύμφωνα με την οποία εκδικάστηκαν οι υποθέσεις των Ρικάρντο Φατί, Φράνσις Ντίκο και Καλίφα Σανκαρέ. Ο νομικός εκπρόσωπος των τριών παικτών ζήτησε να εκδικαστουν κανονικά  οι προσφυγές. Η επιτροπή, από την πλευρά της, ζήτησε να καταθέσουν Άρης και παίκτες υπομνήματα μέχρι τις 25 Ιουνίου, προκειμένου να  βγει η απόφαση μέσα μια δυο, μέρες αργότερα. Σε δυο, ακριβώς, εβδομάδες,δηλαδή, αφού λόγω των εκλογών την επόμενη Δευτέρα δεν θα συνέλθει η επιτροπή.

H πλευρά των παικτών θεώρησε την κατάθεση των υπομνημάτων ως διαδικασία εκδίκασης, η δε πλευρά του Άρη ως διαδικασία αναβολής. Η ουσία είναι μια: Στο διάστημα αυτό, μέχρι τις 25 Ιουνίου ο κιτρινόμαυρος σύλλογος κερδίζει χρόνο και ο χρόνος αυτός λογικά μπορεί να λειτουργήσει υπέρ των κίτρινων, οι οποίοι έχουν, άλλωστε, πολλά ανοιχτά μέτωπα…

Από κει και πέρα, εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό και η προσφυγή του Μιχάλη Σηφάκη. Όπως είναι γνωστό, ο διεθνής τερματοφύλακας διεκδικεί τα 188.000 ευρώ που είναι δεδουλευμένα του, αλλά και τη ρήτρα των 800.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Οι κίτρινοι δεν αρνήθηκαν την οφειλή των 188.000 ευρώ, αλλά υποστήριξαν ότι η ρήτρα δεν εμπίπτει στην λεγόμενη προστατευόμενη περίοδο, μια και το συμβόλαιο του παίκτη λήγει στις 30 Ιουνίου.

Ειδικά στην περίπτωση Σηφάκη, οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι το κλίμα για τον Άρη ήταν θετικό και δεν αποκλείεται να επιδικαστούν στον Κρητικό πορτιέρο μόνο τα δεδουλευμένα.

Τέλος σε ότι αφορά την υπόθεση του Γιώργου Κατίδη, ο Άρης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε στις δύσκολες αυτές υποθέσεις από τον Αργύρη Λίβα ζήτησε και πήρε αναβολή. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 25 Ιουνίου.

Θυμίζουμε ότι το συνολικό ποσό που διεκδικούν από τον Άρη οι πέντε «πρόσφυγες» (Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Σηφάκης και Κατίδης) αγγίζει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

To Top