Η γενική συνέλευση θα αποφασίσει για τις αλλαγές ποινών, στο τραπέζι “πρωτάθλημα 20 ομάδων”!

Η γενική συνέλευση της Σουπερλίγκας θα αποφασίσει αν θα γίνουν ή όχι εκ νέου αλλαγές στις ποινές για τις ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση από την ΕΠΟ. Εκεί κατέληξαν μετά από τρεις ώρες οι εκπρόσωποι των ομάδων στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού!

Η ανακοίνωση της Σουπερλίγκας αναφέρει: “Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε όπως συγκληθεί εντός των επόμενων ημερών έκτακτη Γενική Συνέλευση, με απόφαση του αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ., η οποία θα αποφανθεί επί συγκεκριμένων εισηγήσεων για ζητήματα που συζητήθηκαν κατά το σημερινό ΔΣ”.

Στην γενική συνέλευση απαιτούνται εννιά ψήφοι από τις 16 συνολικά για να περάσει η αλλαγή ποινών, δηλαδή η άρση του απαγορευτικού μεταγραφών. Κατατέθηκε επίσης η πρόταση για πρωτάθλημα 20 ομάδων, από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν (Εργοτέλης, Παναιτωλικός και Δόξα Δράμας) και συζητήθηκε χωρίς να παρθεί απόφαση.

Οι κίτρινοι περιμένουν τις εξελίξεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να παίξουν ρόλο και στα κιτρινόμαυρα κοινά. Την ΠΑΕ Άρης εκπροσωπούν οι Θανάσης Αθανασιάδης και Αντώνης Ζαμπέτας.

Διαβάστε το ρεπορτάζ που προηγήθηκε με την παρουσία των ΜΑΤ, την εκπροσώπηση του Άρη, αλλά και την πρόταση για πρωτάθλημα με τη συμμετοχή 20 ομάδων!

 

 

To Top