Οι αποφάσεις για τις τέσσερις προσφυγές στις 25 Ιουνίου, αναβλήθηκε του Κατίδη

Ολοκληρώθηκε η δικαστική μάχη με τα πέντε ανοιχτά μέτωπα για τον Άρη. Εκδικάστηκαν οι τέσσερις προσφυγές, ενώ η πέμπτη αυτή του Γιώργου Κατίδη πήρε αναβολή.

Συγκεκριμένα, εκδικάστηκαν οι υποθέσεις των Ρικάρντο Φατί, Φράνσις Ντίκο και Καλίφα Σανκαρέ και του Μιχάλη Σηφάκη.

Ο νομικός εκπρόσωπος των τριών παικτών ζήτησε να εκδικαστεί κανονικά η υπόθεση, ενώ δεν άφησε παράθυρο σε ότι αφορά τις υψηλές ρήτρες (800.000 και 600.000 ευρώ). Η απόφαση για τις τρεις υποθέσεις αναμένεται να βγει στις 25 Ιουνίου. Σε δυο ακριβώς εβδομάδες δηλαδή αφού λόγω των εκλογών την επόμενη Δευτέρα δεν θα συνέλεθι η επιτροπή. Στο διάστηκε αυτό, οι δυο πλευρές έχουν την προθεσμία να καταθέσουν υπομνήματα.

Από κει και πέρα, εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό και η προσφυγή του Μιχάλη Σηφάκη. Όπως είναι γνωστό, ο διεθνής τερματοφύλακας διεκδικεί τα 188.000 ευρώ που είναι δεδουλευμένα του, αλλά και τη ρήτρα των 800.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Οι κίτρινοι δεν αρνήθηκαν την οφειλή των 188.000 ευρώ, αλλά υποστήριξαν ότι η ρήτρα δεν εμπίπτει στην λεγόμενη προστατευόμενη περίοδο, μια και το συμβόλαιο του παίκτη λήγει στις 30 Ιουνίου.

Ειδικά στην περίπτωση Σηφάκη, οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι το κλίμα για τον Άρη ήταν θετικό και δεν αποκλείεται να επιδικαστούν στον Κρητικό πορτιέρο μόνο τα δεδουλευμένα.

Τέλος σε ότι αφορά την υπόθεση του Γιώργου Κατίδη, ο Άρης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε στις δύσκολες αυτές υποθέσεις από τον Αργύρη Λίβα ζήτησε και πήρε αναβολή. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 25 Ιουνίου.

To Top