Προβάδισμα σε Γαλλία και Σουηδία

«1 στα 2» στις αναμετρήσεις του Euro, αλλά και απίστευτα κέρδη στη Φόρμουλα 1 με απόδοση 4,52 για το θρίαμβο του Χάμιλτον, είχαν οι χθεσινές προβλέψεις του Betarades.com! Σήμερα, οι προτάσεις μας επικεντρώνονται σε νίκες Γαλλίας και Σουηδίας, με κάλυψη στην ισοπαλία…

Στο πρώτο αποψινό παιχνίδι του Euro 2012, ανάμεσα σε Γαλλία και Αγγλία, η πρόταση του Betarades.com είναι ποντάρισμα σε νίκη της Γαλλίας, αλλά με draw no bet (ενδεικτική απόδοση 1,70), έτσι ώστε να έχουμε επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας. Συμπληρωματικά, μπορούμε να επιλέξουμε το «Χ» ως αποτέλεσμα ημιχρόνου (απόδοση 1,95).
Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Γαλλία – Αγγλία!

Λίγο αργότερα, η Σουηδία μπορεί να κάνει… κηδεία στην συνδιοργανώτρια Ουκρανία, από την οποία τουλάχιστον δεν θα χάσει. Αυτό σημαίνει ότι το καταλληλότερο ποντάρισμα είναι στο «διπλό», με draw no bet (απόδοση 2,10). Όπως και στο προηγούμενο ματς, έτσι και σ’ αυτό, είναι καλή ιδέα και το «Χ» ως αποτέλεσμα ημιχρόνου (απόδοση 2,05).
Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Ουκρανία – Σουηδία!

Ενδιαφέρον έχουμε και στο μπάσκετ, με τους τελικούς να συνεχίζονται σε Ισπανία και Τουρκία.
Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ υποδέχεται για πρώτη φορά την Μπαρτσελόνα και πείθει ως φαβορί παρότι προσφέρεται με μειονέκτημα -2,5 πόντων (ενδεικτική απόδοση 1,92), αφού δικαίωσε την προτίμηση της στήλης και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις.

Στην Τουρκία, εξάλλου, στην σύγκρουση Μπεσίκτας – Αναντολού Έφες η συμφέρουσα επιλογή είναι το ποντάρισμα υπέρ των φιλοξενούμενων, επειδή προσφέρονται με πλεονέκτημα +6,5 πόντων (ενδεικτική απόδοση 1,85).

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top