“Στον Άρη αρμόζει να πρωταγωνιστεί, θα τον υποστηρίζω πάντα”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Θεόδωρος Πάλλας, για το παρελθόν της ομάδας, την αγωνιστική εικόνα των κίτρινων σήμερα αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για το γεγονός πως ο Άρης βρίσκεται στην τελευταία θέση: “Είναι πολύ στενάχωρο και ασυνήθιστο να βλέπεις τον Άρη σε αυτή τη θέση. Στον Άρη αρμόζει να πρωταγωνιστεί και θεωρώ πως στο μέλλον θα επιστρέψει  με κάποιες προϋποθέσεις πάλι ψηλά”.

Για τα ένδοξα χρόνια του παρελθόντος: “Είχα την τύχη να παίξω σε δύο μεγάλες ομάδες. Η μια ήταν η γενιά του Αλεξιάδη με παίκτες όπως ο Παπαιωάνου και ο Χρηστίδης. Τότε είχα ξεκινήσει στην ηλικία των 20 ετών στον Άρη. Υπήρχαν αλάνες παίζαμε με τον Αλεξιάδη εκεί και με πήρε μαζί του στη προπόνηση. Από εκεί μου έδωσαν φανέλα και σιγά σιγά ανέβηκα και έπαιξα στην πρώτη ομάδα. Μετά ήρθε η ανανεωμένη, δεύτερη μεγάλη ομάδα όπου είχαμε κάνει το17×17 μέσα στην έδρα μας. Το μόνο ελάττωμα που είχε εκείνη η ομάδα ήταν πως δε πήρε πρωτάθλημα. Θυμάμαι πως άμα κερδίζαμε τον Ηρακλή και μαθηματικά θα είχαμε πάρει τον τίτλο. Όσο αναφορά το κύπελλο, ο τελικός τους 70′ μας έχει στοιχειώσει. Μετά από αυτόν  φτάσαμε 7-8 τελικούς και δεν κερδίσαμε ούτε έναν”.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Η διαφορά με τον Ολυμπιακό είναι τεράστια. Παρόλα αυτά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ο Άρης δε πρέπει να χάνει τις ελπίδες του. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που μπορούν να ανατραπούν τα πάντα. Πρέπει να υπάρχει η ελπίδα”.

Για το άμα πηγαίνει στο γήπεδο:

“Στο γήπεδο δεν έχω πάει από τότε που σταμάτησα την καριέρα μου. Δε ήθελα να πάω εκτός από μερικές φορές που ήμουν προσκεκλημένος από την ΕΠΟ”.

Για το ποια ομάδα θα υποστηρίζει στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό: “Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και ήταν τιμή για μένα που έπαιξα εκεί και αποκόμισα πολλές εμπειρίες. Παρόλα αυτά θα υποστηρίζω πάντα τον Άρη καθώς εκεί μεγάλωσα”.

To Top