Συνεχίζεται από την ΚΑΕ η διάθεση του “πακέτου” εισιτηρίων

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως συνεχίζεται η διάθεση του “πακέτου” εισιτηρίων για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ίκαρο Χαλκίδας.

Η ανακοίνωση: “Το Σάββατο (07/12) ολοκληρώθηκε η πώληση του πακέτου εισιτηρίων για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και για τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ηλυσιακό.

Από τη Δευτέρα (09/12) συνεχίζεται κανονικά η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων που αφορά τον ημιτελικό με τον Πανιώνιο (22/12) και τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ίκαρο Χαλκίδας (28/12).

Το πακέτο των εισιτηρίων διατίθεται από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, 2310 265 600) στην τιμή των 20 €, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 17:00.

Το πακέτο εισιτηρίων για το ΑΡΗΣ-Πανιώνιος και ΑΡΗΣ-Ίκαρος Χαλκίδας θα είναι διαθέσιμο μέχρι και την Πέμπτη 19/12.

Τα μεμονωμένα εισιτήρια για τον ημιτελικό– εφ’ όσον υπάρχουν προς διάθεση- θα διατίθενται από την Παρασκευή 20/12 στην τιμή των 20€.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 5-6 του γηπέδου που έχουν προμηθευτεί το διαρκείας τους από τους Συνδέσμους, από τη Δευτέρα (09/12) θα πρέπει να απευθύνονται εκεί για την αγορά του εισιτηρίου του ημιτελικού.

Οι φίλαθλοι που έχουν αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας τους από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., θα απευθυνθούν και πάλι στην ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε..

Υπενθυμίζεται ότι η τιμή του εισιτηρίου για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ορίζεται στα 10€ και υπάρχει πρόβλεψη κράτησης των θέσεών τους μέχρι και τη Δευτέρα 16/12. Το κόστος για τους κατόχους διαρκείας παραμένει στα 10€, μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας, αλλά θα κληθούν να επιλέξουν κάποια από τις ελεύθερες θέσεις του γηπέδου και εφόσον αυτές υπάρξουν.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει όλους τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας ότι στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, θα μπουν στο “Nick Galis Hall”, επιδεικνύοντας το απόκομμα του εισιτηρίου και ΟΧΙ το εισιτήριο διαρκείας τους”.

To Top