Στον αέρα η συνεδρίαση της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Η ΕΕΑ είχε ορίσει για την Πέμπτη (19/12) στις 12 το μεσημέρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ωστόσο η τρίωρη στάση εργασίας των δικηγόρων, ίσως, οδηγήσει σε αναβολή!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Από την περασμένη Παρασκευή (13/12) έχει γίνει γνωστό ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν κληθεί σε ακρόαση ενώπιον της ΕΕΑ, μετά από την καταγγελία στην οποία προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στηριζόμενη στις καταγγελίες του τηλεοπτικού σταθμού One Channel.

H εκδίκαση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει, με κοινή παρουσία εκπροσώπων και των τριών ομάδων, στις 12 το μεσημέρι, αλλά μέχρι και τώρα δεν έχει βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που δημιουργείται από την τρίωρη στάση εργασίας (12 μ. – 3 μ.μ.) των Δικηγορικών Συλλόγων οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επαναφορά του δικαστικού ενσήμου στις αναγνωριστικές αγωγές του Πολυμελούς Πρωτοδικείου.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΔΣΑ διοργανώνει την Πέμπτη (19/12) συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ την ίδια μέρα οι δικηγόροι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους (στην Αθήνα από 12μ. έως 3μ.μ.).

Το ενδεχόμενο αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης είναι πολύ σοβαρό, αν και έχουν γίνει προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί μια λύση για τους δικαστικούς λειτουργούς που συγκροτούν την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
To Top