Λαχτάρησε η ΑΕΚ (2-1), ισόπαλος (1-1) ο Ατρόμητος – Η βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε η πρώτη (μεγάλη) δόση της 15ης αγωνιστικής της Superleague 1 με την ΑΕΚ να έχει λαχταρήσει, αλλά να κερδίζει 2-1 τον Αστέρα και ο Ατρόμητος να ισοφαρίζει (1-1) την Λαμία. Αύριο ολοκληρώνεται η αγωνιστική με τους αγώνες Άρης-Βόλος, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά:

ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1

Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά και με ένα γκολ στην αρχή του κάθε ημιχρόνου προηγήθηκε 2-0 του Αστέρα. Οι Αρκάδες όμως αντέδρασαν, μείωσαν και ελέω Τσιντώτα (φανταστική επέμβαση στο φινάλε) δεν πήραν κάτι στο ΟΑΚΑ, με την αθηναϊκή ομάδα να κερδίζει αγχωτικά με 2-1!

Οι ποδοσφαιριστές του Καρέρα δεν έπιασαν ξανά υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1 χάρη στα γκολ των Πέτρου Μάνταλου στο 6′ και Μάρκο Λιβάγια στο 46′ για την 15η αγωνιστική της Super League 1. Για τους φιλοξενούμενους, μείωσε στο 78′ ο Λουίς Φερναντεθ.

Οι Αρκάδες, παρά την ήττα, πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να φύγουν με την ισοπαλία αν ο Παναγιώτης Τσιντώτας (που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Μπάρκα) δεν πραγματοποιούσε μία από τις καλύτερες επεμβάσεις της εφετινής σεζόν σε κοντινή καρφωτή κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει καταφέρει να κάνει σεφτέ στις νίκες, αλλά οι παίκτες του Αστέρα παρουσίασαν σημαντική βελτίωση σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΑΜΙΑ 1-1

Το έκτο γκολ των Τουράμ και Απόστολου Βέλλιου έκριναν την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τη Λαμία, η οποία δεν ανέδειξε νικητή με τις δυο ομάδες να μένουν ισόπαλες (1-1).

ο Ατρόμητος υποδέχθηκε τη Λαμία για την 15η αγωνιστική της Super League 1 σε ένα ματς που κρίθηκε από τους επιθετικούς κορυφής των δυο ομάδων. Ο Τουράμ άνοιξε το σκορ με εξαιρετική προσπάθεια στο 72ο λεπτό για τους Φθιώτες, ο Απόστολος Βέλλιος ισοφάρισε στο 84ο.

Μάλιστα, τόσο για τον Έλληνα επιθετικό των γηπεδούχων, όσο και για τον Βραζιλιάνο των φιλοξενούμενων αυτό ήταν το έκτο τους γκολ στη σεζόν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

To Top