Στον εισαγγελέα ο 23χρονος Αλβανός δράστης, αναζητούνται κι άλλα άτομα για την δολοφονία του Άλκη

Στον εισαγγελέα ο 23χρονος Αλβανός δράσης, αναζητούνται κι άλλα άτομα για την δολοφονία του Άλκη.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο 23χρονος, αλβανικής καταγωγής, που έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τα αδιάσειστα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, ο 23χρονος δεν έχει ομολογήσει ότι διέπραξε το έγκλημα. Φέρεται να παραδέχτηκε ότι ήταν στο σημείο, αλλά αρνείται ότι αυτός σκότωσε τον άτυχο Άλκη. Τηρεί σκληρή στάση και αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι είναι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των αυτοκινήτων των δραστών που επιτέθηκαν στον Άλκη και τους φίλους του.

Τα στοιχεία που έχει σε βάρος του η Ελληνική Αστυνομία είναι συντριπτικά, ενώ το πιο ουσιαστικό είναι ότι τον έχει αναγνωρίσει ένας από τους τραυματίες, ο οποίος ήταν μαζί με τον 19χρονο Άλκη, λίγο πριν πέσει νεκρός.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη διαδρομή των αυτοκινήτων με τα οποία έφτασαν και έφυγαν από το σημείο της δολοφονίας οι δράστες, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες και περιγραφές σημαντικών αυτοπτών μαρτύρων. Ο 23χρονος και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το ΙΧ σε άλλο σημείο βιαστικά, χωρίς καν να βάλουν χειρόφρενο…

Μάλιστα στη θέση του οδηγού αυτού του αυτοκινήτου έχουν βρεθεί κηλίδες αίματος, οι οποίες εξετάζονται από τα εγκληματολογικά και μένει να φανεί αν ανήκουν στον άτυχο 19χρονο.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζονται και για τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών στη δολοφονία.

Και σε δεύτερο επεισόδιο την ίδια μέρα, λίγες ώρες πριν

Πριν από την επίθεση στον Άλκη και στους φίλους του, ο 23χρονος συμμετείχε και σε άλλο επεισόδιο, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το GRTimes, φέρεται να είχε συμμετοχή και σε επεισόδιο που εκτυλίχθηκε λίγες ώρες πριν τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στο οποίο μάλιστα πρωτοστάτησε κιόλας.

Το επεισόδιο φέρεται να εκτυλίχθηκε στο περιθώριο της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Volleyleague, που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (31/1) στο κλειστό “PAOK Sports Arena” και στο οποίο ο 23χρονος αλλοδαπός παρευρέθηκε. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 20.00 το βράδυ και ολοκληρώθηκε περίπου στις 22.30.

Δύο ώρες αργότερα, ο 23χρονος επιβιβάστηκε σε ένα από τα αυτοκίνητα που μετέφερε τους μετέχοντες στη δολοφονική επίθεση στην περιοχή Χαριλάου και στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος Άλκης Καμπανός.

Γνωστός χούλιγκαν, συμμετείχε στα επεισόδια του Βόλου το 2017

Σεσημασμένος και γνώριμος των Αρχών, σκληροπυρηνικός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, ο 23χρονος Αλβανός.

Πρόκειται για οπαδό του ΠΑΟΚ με παρελθόν στην οπαδική βία, που είχε συλληφθεί το 2019 για οπαδική συμπλοκή και εις βάρος του εκκρεμεί δίκη. Όπως αποκαλύπτει το MEGA, η επίθεση τον Μάρτιο του 2019 έγινε με ταυτόσημο τρόπο στην ίδια περίπου περιοχή.

Τότε, ο 23χρονος σήμερα μαζί με άλλα τρία άτομα επιτέθηκαν με παρόμοιο τρόπο σε δύο νεαρούς, αφού τους αιφνιδίασαν και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι.

Τα χτυπήματα ήταν ταυτόσημα, με μαχαίρι στον μηρό, με τους αστυνομικούς να μιλούν για σχεδόν ίδιες συνθήκες. Ο 23χρονος τότε συνελήφθη ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, με τη δίκη εις βάρος του να εκκρεμεί.

Παρών και στα άγρια επεισόδια στον Βόλο, το 2017

Ωστόσο η έκνομη και χουλιγκανική δράση του δεν σταματά εκεί. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή “Live News” του Mega, ο 23χρονος συλληφθείς είχε πάρει μέρος και στα επεισόδια του Βόλου στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, τον Μάιο του 2017, με τα έκτροπα που είχαν σημειωθεί τότε πάνω στη γέφυρα να είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Μάλιστα, φαίνεται και τότε να κρατά μαχαίρι και να επιτίθεται, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος είναι εγγεγραμμένος σε σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ, στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Θεσσαλονίκη, ενώ θεωρείται από τα “πρωτοπαλίκαρα” των χούλιγκαν στη συμπρωτεύουσα.

Παράλληλα εργάζεται σε γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Λαδάδικων.

Το βίντεο σοκ

Σοκ προκαλεί βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη. Στο βίντεο φαίνεται η
Από τα χτυπήματα, έπεσε νεκρός ο 19χρονος Άλκης.

Οι δράστες αποχωρούν από το σημείο, επιβιβάζονται στα δύο αυτοκίνητα που τους περίμεναν να ολοκληρώσουν το αποτρόπαιο έργο τους και τρέπονται σε φυγή.

Δείτε το βίντεο (προσοχή σκληρές εικόνες):

Πηγή: thetoc.gr

To Top