ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Στοπ” σε Ντίλαρντ, Σάντλερ και το τρίποντο του Μέιερ!

Δύο αγώνες έχουν παίξει με την φανέλα του Απόλλωνα Πατρών και έχουν αλλάξει επίπεδο τον σημερινό αντίπαλο του Άρη, έχοντας μάλιστα δύο νίκες. Οι επιλογές του Κώστα Μέξα, Κέβιν Ντίλαρντ και Ντέβον Σάντλερ αποδίδουν άμεσα και είναι οι παίκτες που κυρίως πρέπει να επικεντρωθεί ο Άρης αμυντικά.

Ο Ντίλαρντ (πολύ καλός φίλος του Τζερέλ Μακ Νιλ, γιατί κατάγονται από το Σικάγο και γνωρίζονται) είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,83μ. και αγωνίστηκε κυρίως στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Ορτέζ και την Σολέ πριν έρθει στην Ελλάδα. Είναι πλέι μέικερ που σκοράρει. Με τον Απόλλωνα έχει 25 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο στις δύο πρώτες εμφανίσεις του.

Ο Σάντλερ αποφοίτησε από το ίδιο πανεπιστήμιο με τον Τζαμέλ Χάγκινς, το Ντελάγουερ και έχει παίξει στην Τσιμπόνα πριν έρθει στην Ελλάδα. Είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και στο “1” και στο “2”, είναι 24 ετών και έχει ύψος 1,89μ., ενώ με τον Απόλλωνα μετράει 15 πόντους και 4 ριμπάουντ μέσο όρο.

Αυτούς τους δύο πρέπει να περιορίσει αμυντικά ο Άρης και εν συνεχεία να μην επιτρέψει στον φόργουορντ – σέντερ, Τόνι Μέιερ το μακρινό σουτ, στο οποίο είναι αυθεντία με 23/48 τρίποντα μέχρι σήμερα και 14,2 πόντους μέσο όρο.

To Top